Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 stuk
per portie
RI*
Energie
59 kj
1%
14 kcal
Vet
1,05g
2%
Verzadigd Vet
0,137g
1%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,358g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,49g
Koolhydraten
1,07g
0%
Suiker
0,24g
0%
Vezels
0,2g
Eiwitten
0,19g
0%
Zout
0,02g
0%
Cholesterol
0mg
Kalium
16mg
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 21 aug 07 07:33
1%
van ADH*
(14 cal)
1% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (30%)
 
Vet (65%)
 
Eiwitten (5%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
14
Vet
1,05g
Kolhy
1,07g
Eiwit
0,19g
Gebakken Gepaneerde Okra (1 stuk) bevat 14 calorieën.
Calorieën Verdeling: 65% vet, 29% kolhy, 5% eiwit.

Veel voorkomende porties:

Portiegrootte Calorieën
1 stuk 14
1 portie (46 g) 86
1 kop 173
100 g 188

Verwante soorten Okra:

Bereide Okra
Okra (Ingevroren)
Okra
  Bekijk Meer Okra Voedingswaarde Informatie

Verwante soorten Groenten:

Champignons
Wortelen
Uien
Rode Tomaten
Spinazie
Sla
  Bekijk Meer Groenten Voedingswaarde Informatie

Zie ook:

Zeewolf (Gebakken)
Kalkoenborst (Gekookt, Gebakken)
Taco Schelpen (Gebakken)
Uienringen (Gepaneerd en Gebakken)
Gepaneerde Gebakken Vis
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.