Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
2 portie(s)
Voorbereidingstijd:
15 min
Bereidingstijd:
25 min
Maaltijd type:
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Lunch
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: Skin_Deep

Gevulde Puntpaprika

Gevulde puntpaprika met champignons, broccoli, cottage cheese en pijnboompitten.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Kook de broccoli een beetje gaar en snijdt die in kleine stukken. Hak de champignons en de ui fijn. Bak alles even kort in een pan, breng op smaak met zout/peper/etc.
  3. Ondertussen een ovenschaal licht invetten en de puntpaprika in de lengte door snijden en zaden eruit halen. Paprika in de ovenschaal leggen.
  4. Verdeel de champignons, broccoli, knoflook en ui over de 2 paprika helften. Verdeel de cottage cheese erover en als laatste voeg je de pijnboompitten toe.
  5. Ongeveer 20-25 minuten in de oven, als de kaas en pitten een beetje bruin zijn is de paprika goed.
  6. Je kan natuurlijk eindeloos variëren met de groenten, bijv; verse spinazie, sperziebonen. Of voor een iets zwaardere hap kan je er ook rijst bij doen, de paprika dan wel even koken van te voren anders blijft ie hard.
156 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Hoofdgerechten Bijgerechten Lunch

Nieuwste Recepten

door lid: MissyMaxx
havermoutmuffins met blauwe bessen, hazelnoten, pecannoten, appel en kaneel. Veel vezels eten.
door lid: fitadventure
Ontbijt Cupcakes met appel, kaneel en rozijnen.
door lid: mirte1970
Een overheerlijke ovenschotel van aubergine, tomatensaus, Parmezaan en mozzarella. Een Italiaanse klassieker.
door lid: sjronzel
Een tortellini salade met tonijn, komkommer, tomaat, rode ui, lente ui.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 147 calorieën in een portie Gevulde Puntpaprika.
Calorieën Verdeling: 47% vet, 38% kolhy, 16% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
613 kj
7%
146 kcal
Vet
8,36g
12%
Verzadigd Vet
1,364g
7%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
5,078g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,93g
Koolhydraten
15,06g
6%
Suiker
5,97g
7%
Vezels
3,6g
Eiwitten
6,25g
13%
Zout
0,18g
3%
Cholesterol
2mg
Kalium
392mg
20%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
van ADH*
(146 cal)
7% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (37%)
 
Vet (47%)
 
Eiwitten (16%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2020 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.