Voedingemiddelen database en calorieteller  

Ocean Trader

Gegrilde Visfilet

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
293 kj
4%
70 kcal
Vet
1,30g
2%
Verzadigd Vet
0,000g
0%
Koolhydraten
0,80g
0%
Suiker
0,00g
0%
Vezels
0,0g
Eiwitten
13,00g
26%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 21 nov 12 05:12
4%
van ADH*
(70 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (5%)
 
Vet (17%)
 
Eiwitten (78%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
70
Vet
1,3g
Kolhy
0,8g
Eiwit
13g
100 g bevat 70 calorieën.
Calorieën Verdeling: 17% vet, 5% kolhy, 78% eiwit.

Verwante Vis van Ocean Trader:

Zalmfilet in Bladerdeeg met Spinazie
Vissticks

Meer producten van Ocean Trader:

Cocktail Garnalen
Zalmburger
  Bekijk alle Ocean Trader Producten

Andere soorten Vis:

Tilapia (Vis)
Vis
Gebakken of Geroosterde Vis
Gebakken of Geroosterde Zalm
Gegrilde Vis
Mahi Mahi
  Bekijk Meer Vis Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Fish Tales Kabeljauwlever
Verstegen Viskruiden
Italiamo Mixed Seafood
Vis Marine Pangasiusfilet Tuinkruiden
Iglo Glutenvrije Lekkerbekjes
AH Zalm


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.