Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
473 kj
6%
113 kcal
Vet
2,4g
3%
Verzadigd Vet
0,885g
4%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,986g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,217g
Koolhydraten
0g
0%
Suiker
-
Eiwitten
21,4g
43%
Zout
0,13g
2%
Cholesterol
71mg
Kalium
335mg
17%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 04 feb 08 05:08
6%
van ADH*
(113 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (20%)
 
Eiwitten (80%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
113
Vet
2,4g
Kolhy
0g
Eiwit
21,4g
Bison Filet (Mager) (100 g) bevat 113 calorieën.
Calorieën Verdeling: 20% vet, 0% kolhy, 80% eiwit.

Veel voorkomende porties:

Portiegrootte Calorieën
100 g 113
1 pond (lb) 513

Verwante soorten Biefstuk:

T-Bone Steak (Mager, 0,3 cm Vet, Gebraden)
Biefstuk (Mager)
Boterham met Dungesneden Rundvlees
Biefstuk
  Bekijk Meer Biefstuk Voedingswaarde Informatie

Verwante soorten Bizon:

Bison Medallions (Mager)
Bison Vlees (Mager)
Gemalen Bison Vlees
  Bekijk Meer Bizon Voedingswaarde Informatie

Zie ook:

Varkenslende (Filet, Mager)
Struisvogel Filet
Varkenslende (Filet)
Varkenslende (Mager)
Yoghurt (Mager)
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.