smootylaatmaar's Logboek, 18 jun 23

Nu snap ik de uitdrukking "de depressie slaat toe". Gewoon uit t niks, Bam. Inwendig schreeuwen, knijpen, tegen dingen aanslaan, als het maar lichamelijk pijn doet. Alsof ik mezelf moet straffen. Vanmorgen nog zo trots, mooi shirtje wat zelfs ik eindelijk goed vond zitten, en nu voel ik me weer die vieze dikke koe die ik altijd in de spiegel zie. Ik ben te dik voor het luchtbed. Uiteraard ben ik dat. Inspiratieloos voor t avondeten, de mannen wilden wel pannenkoeken. Prima, kan er ook nog wel bij.
Huilen, ik wil alleen maar huilen. slaan, bijten, haren trekken, schelden. Maar blijven lachen, niks laten merken. Gewoon door, het is mijn probleem, mijn pijn, mijn vieze, lelijke, dikke......laat maar😥😥. Typen helpt ook gewoon helemaal niks.

Bekijk Dieet Kalender, 18 juni 2023:
1735 kcal Vet: 91,60g | Eiwit: 41,00g | Kolhy: 179,60g.   Lunch: AH Pittige Gehaktballetjes. Diner: Van Gilse Poedersuiker, Koopmans Pannenkoeken Origineel. Snacks/Andere: Hema Slagroomtaart, Hema Slagroomtaart. meer...
119 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

38 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 45
Reacties 
Lieve schat, wat akelig 
18 jun 23 door lid: Laurierdrop
Lieverd , ik huil met je mee . Kan ik iets voor je doen? 😢❤️ 
18 jun 23 door lid: annemiek rembil
😥😥❤️❤️ 
18 jun 23 door lid: Dappere-Dodo
Hoe je eruit ziet is niet wie je bent! Jij bent meer dan je gewicht! Je bent kostbaar en van betekenis. Je bent van grote waarde. Hoop dat je dat kunt aannemen! Sterkte! 
18 jun 23 door lid: Jeannette1975
Beeeeeeeeeb! Mega knuffel! 
18 jun 23 door lid: Wobbeltje!
Nneee, niet doen haar. Bijten doet zeer😘..🫂 
18 jun 23 door lid: Heidirose 1962
🍀🌹😘 
18 jun 23 door lid: Tijmpje
Knuffel 🍀 
18 jun 23 door lid: Wow34
Knuffel van mij 🫂🫂🫂 
18 jun 23 door lid: Biene Mays
😘🫂 
18 jun 23 door lid: SabineS85
wat heftig lieverd en zo herkenbaar. Heeeele dikke knuffel ❤️❤️ 
18 jun 23 door lid: linkelouitje
❤️ 
18 jun 23 door lid: Antoinette loves food...
Misschien toch even met Marc praten? 🤷🏽‍♀️❤️🧡 
18 jun 23 door lid: annemiek rembil
Dikke knuffel voor jou! 🤗🍀 
18 jun 23 door lid: Lind@@h
Veel liefs ✨ 
18 jun 23 door lid: Liesje_K
😘 
18 jun 23 door lid: HélèneNoordhoek
Bedankt voor jullie reacties. Heb wel goed geslapen volgens mij. Maar van sommige herinneringen twijfel ik of ik wakker was of droomde. Niet huilen Annemiek, dan voel ik me daar ook nog verantwoordelijk voor. Ik snap je tip mbt praten met Marc, maar ik wil juist niet dat hij het weet. Het is een schat van een man, de liefste die er is, maar zo onwijs praktisch ingesteld. Een eetstoornis kan niet bestaan volgens zijn logica. Je eet als je moet, en stopt als je vol bent. Dat eten kan triggeren gaat er bij Marc niet in. Autisme èn ADHD ????, nee, het is of het één of het andere....omdat het vaak zo tegenstrijdig is. Op momenten als nu ben ik zijn aanwezigheid nodig, niet het energieverlies in een discussie. Ja, bijten doet zeer, maar dat is ook de bedoeling. Het moet pijn doen. Lichamelijk pijn, want dat kan ik aan. Vanmorgen op de weegschaal ( doe ik normaal nooit) al zwaarder dan ik vanavond zou moeten zijn tijdens het weegmoment. ( Dat vermoede ik al, daarom heb ik ook gewogen. Dan kan ik naar mezelf bevestigen dat ik ook die discipline van afvallen niet heb).  
19 jun 23 door lid: smootylaatmaar
❤️ 
19 jun 23 door lid: linkelouitje
Liefs, ik hoop dat je hier uit kan komen. Iedereen is anders natuurlijk, maar wat ik geleerd heb (en waarvan ik ook merkte dat het hielp), is dat iets in de openbaarheid brengen/ bespreekbaar maken een vd belangrijkste dingen is. Ik ben verre van waar ik zou willen zijn, en voel me ook niet bevoegd om advies te geven, maar wilde dit verkregen inzicht delen met je. 
19 jun 23 door lid: bebechan
❤️‍🩹🫂 
19 jun 23 door lid: Dorien_B

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


smootylaatmaar's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.