Voedingemiddelen database en calorieteller  

The Meat Lovers

Sirloin Steak

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
690 kj
8%
165 kcal
Vet
8,10g
12%
Verzadigd Vet
3,500g
18%
Koolhydraten
0,50g
0%
Suiker
0,50g
1%
Eiwitten
23,00g
46%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 22 jan 22 08:57
8%
van ADH*
(165 cal)
8% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (1%)
 
Vet (44%)
 
Eiwitten (55%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
165
Vet
8,1g
Kolhy
0,5g
Eiwit
23g
100 g bevat 165 calorieën.
Calorieën Verdeling: 44% vet, 1% kolhy, 55% eiwit.

Verwante Rundvlees van The Meat Lovers:

Wagyu Burger
Kalfs Ribeye

Meer producten van The Meat Lovers:

Eendenborst Filet
Lamb Burger
US Steak
  Bekijk alle The Meat Lovers Producten

Andere soorten Rundvlees:

Mager Rundergehakt
Rosbief
Rundergehakt
Biefstuk
Gemarineerd Rundvlees
Rundvlees
  Bekijk Meer Rundvlees Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Jumbo Zachtgegaarde Hachee
Greenfields Rib Runderlap
Lidl Rund Chipolataworstjes
Jumbo Frikandel Balletjes
Jumbo Sukadelap in Jus
Greenfields Hachee


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.