Gevulde Tomaten met Spinazie en Roquefort
Voorbereidingstijd: 20 min
Bereidingstijd: 10 min
Maaltijd type:
Hoofdgerechten
Lunch
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
Gevulde Tomaten met Spinazie en Roquefort
Recept voor heerlijke gevulde tomaten.
Ingrediënten
Beschrijving
- Snij het kapje van de tomaten en hol ze uit. Bestrooi de binnenkant met zout, zet ze ondersteboven en laat uitlekken. Hak het vruchtvlees fijn. Hak de knoflook en de sjalot fijn. Snij de Gorgonzola in plakjes. Was de spinazie en laat hem uitlekken.
- Verhit de olie, bak de sjalot en de knoflook glazig. Voeg het tomatenvlees toe en verhit tot het vocht verdampt is. Roer er de spinazie door, verwarm nog even en kruid met peper en zout.
- Vul de tomaten met het mengsel en leg er een plakje Gorgonzola op. Rooster ze 5 minuten op de grill.
133 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
Beoordelingen
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Hoofdgerechten
Lunch
Nieuwste Recepten
Vochtig, zacht en heerlijk.
|
Makkelijk, lekker en gezond ontbijt.
|
Gezonde en smakelijke noedels die gemakkelijk te maken zijn.
|
Taai, gezond en makkelijk te bereiden.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
|
Er zijn 171 calorieën in een portie Gevulde Tomaten met Spinazie en Roquefort.
|
|
Calorieën Verdeling: 54% vet, 26% kolhy, 20% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
714 kj
9%
171 kcal
Vet
10,84g
15%
Verzadigd Vet
0,607g
3%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
2,565g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,751g
Koolhydraten
11,64g
4%
Suiker
5,17g
6%
Vezels
4,1g
Eiwitten
9,08g
18%
Zout
0,20g
3%
Cholesterol
0mg
Kalium
942mg
47%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (26%)
Vet (54%)
Eiwitten (20%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|