Tijmpje's Logboek, 14 feb 24

Gisteren (13-2) het verslag van UWV binnen gekregen van de keuringsarts. Enige dat nog deugt volgens hem is m'n "ruim boven gemiddeld intellect", haha. Maar voor de rest, als ik het zo lees, ben ik geen stuiver meer waard. Toen was het nog afwachten wanneer de arbeidsdeskundige zou gaan bellen...

...en dat was vanmiddag al gelijk. Net een uur ervoor arbodienst aan de lijn gehad dat m'n 105 weken erop zitten en ze m'n dossier gingen sluiten.
En toen belde arbeidsdeskundige. Die was er kort over: Enkele van m'n beperkingen maken al dat er eigenlijk niets meer mogelijk is. Maar hij gaf aan dat de veelheid van beperkende factoren qua totaalbeeld dat alleen maar nog veel moeilijker maken.
Dus hij gaf aan dat ik een volledige WIA ga krijgen Ik moet op termijn wel 1x een gesprek hebben met het werkbedrijf dat me zal benaderen maar daarna geen druk meer om te solliciteren oid..

Er viel wel een last van me af, zeg. Tijd en ruimte voor mijn herstel. En op termijn kan ik er gewoon zijn voor manlief met de ontwikkeling van zijn Parkinson.
Kan ik altijd nog zien wat er aan mogelijkheden resteert.

Bekijk Dieet Kalender, 14 februari 2024:
1749 kcal Vet: 63,63g | Eiwit: 117,93g | Kolhy: 162,91g.   Ontbijt: Divers Koffie Gemalen, shake, Water, Kruidvat Psyllium Vezels. Lunch: Lidl Banaan, Zwagerman Slagers Leverworst, Kühne Franse Mosterd, Vita D'or Bewust Light, AH Boerenkaas Belegen 48+, Calvé Pindakaas 100% Pinda's, Milbona Karnemelk, Jumbo Koolhydraat Verlaagd Vloerbrood.. Diner: Hachee, Water, Jumbo Aardappelpuree Naturel, Jumbo Rode Kool met Appel. Snacks/Andere: Bellarom Melk Rozijn Hazelnoot Chocolade, AH Protein Mousse Karamel, Room (Spuitbus Slagroom), Jumbo Mini Appeltaartje, Water, Jacob Hooy Geurig Ijzerhard Kruidenthee, AH Praliné Witte Chocolade, Divers Koffie Gemalen. meer...

27 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Eindelijk rust. Fijn 💜 
14 feb 24 door lid: Arjoena
Niet fijn, maar in jouw geval toch heel fijn. Geeft denk ik toch de rust die je nodig hebt. ❤️ 
14 feb 24 door lid: gien55
Het zal dubbel zijn maar zo te horen zie je het positief in. ❤️‍🩹 
14 feb 24 door lid: SabineS85
Echt fijn dat alles duidelijk is, afgerond, geen stress meer extra erdoor. Lekker op jezelf en je man focussen! 
14 feb 24 door lid: Suzepluus
❤️❤️‍🩹 
14 feb 24 door lid: Dappere-Dodo
Het is klaar en duidelijk nu en dat is fijn. Ook het wegvallen van die druk is fijn. Maar idd dubbel want ik wil het liefst gewoon gezond zijn. Dat is alleen iets wat sowieso niet meer gaat gebeuren. Ik heb een druk werkzaam leven gehad met steeds 2 á 3 banen tegelijk. Vaak teruggevallen door m'n lijf maar steeds weer opgekrabbeld en weer opnieuw begonnen. En nu is het eindpunt wel zo ongeveer bereikt. Hetgeen wat nog lukt ga ik nu voor mezelf en manlief inzetten. En op termijn worden dat ook 2 banen. 😒 
15 feb 24 door lid: Tijmpje
Wat verwoord je dat goed Tijmpje ❤️ 
15 feb 24 door lid: Dappere-Dodo
Dank je Inge. 
15 feb 24 door lid: Tijmpje
WIA wil niet zeggen dat je niks meer kan door beperkingen. Wia word zo berekend het salaris wat je had en de baan die je theoretisch volgens het UWV kan doen daar komt een verschil in slaris uit. Dat percentage verschil is jou afkeuring. Het is een oneerlijke methode want er word niet gekeken in de WIA naar je beperking maar wat je nog kan. Dus het verschil in salaris. Daarom zal iemand met een hoog inkomen eerder volledig worden afgekeurd als iemand die net 1800 euro verdiend en misschien maar 25% in inkomen gaat zakken . 
16 feb 24 door lid: linda-1972
Ik weet hoe WIA werkt. En ik weet ook wat er nog mogelijk is met m'n beperkingen en dat is sowieso niet veel en bovendien erg wisselend.  
16 feb 24 door lid: Tijmpje
Fijn Tijm, quality time voor jezelf, en tijd voor je man. Dat moet inderdaad enorm opluchten.❤️ 
16 feb 24 door lid: keto_danny
Wat fijn voor je Tijmpje, denk dat dit besluit vast in je voordeel gaat werken. ♥️ 
16 feb 24 door lid: Yoo69

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tijmpje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.