Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
14 portie(s)
Voorbereidingstijd:
15 min
Bereidingstijd:
35 min
Maaltijd type:
Brood en Gebak
Snacks
Beoordeling:

Nog niet beoordeeld.

Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: lizzyverbakel

Bosbessen Bananenbrood

Vochtig, mals en een gezonde draai aan het klassieke bananenbrood boordevol bosbessen.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C.
  2. Blender de eieren en de bananen.
  3. Voeg de ongezoete appelmoes, de kruiden, het bakpoeder en de whey vanilla toe.
  4. Voeg het amandelmeel en de bosbessen toe. Goed roeren.
  5. Doe het mengsel in een cakevorm met bakpapier.
  6. Bak ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven.
  7. Laat het bananenbrood nog 10 minuten in de oven staan terwijl deze uit staat.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Brood en Gebak Snacks

Nieuwste Recepten

door lid: karlijnbuiting
Een simpel en snel toetje of tussendoortje.
door lid: Marigje72
Een heerlijk, gezond en verwarmend vegetarisch gerecht waar je van zult genieten.
door lid: Maritdev
Romige, hartige en gezonde courgettesoep.
door lid: gvannijendaal1
Een snel ontbijtrecept met toegevoegde voedingsstoffen.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 135 calorieën in een portie Bosbessen Bananenbrood.
Calorieën Verdeling: 60% vet, 20% kolhy, 21% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
566 kj
7%
135 kcal
Vet
9,02g
13%
Verzadigd Vet
0,992g
5%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,395g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,142g
Koolhydraten
6,7g
3%
Suiker
5,09g
6%
Vezels
2,2g
Eiwitten
7,1g
14%
Zout
0,07g
1%
Cholesterol
44mg
Kalium
75mg
4%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
van ADH*
(135 cal)
7% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (19%)
 
Vet (60%)
 
Eiwitten (21%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2022 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.