Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
1 portie(s)
Voorbereidingstijd:
10 min
Bereidingstijd:
10 min
Maaltijd type:
Desserts
Snacks
Brood en Gebak
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: katjalover005

Choco Frambozentaart

Een cholesterolvrij dessert dat gemakkelijk te bereiden is.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Meng de havermout en water en doe dit 1 minuten in de magnetron.
  3. Voeg de whey en bakpoeder toe.
  4. Giet de helft van het beslag in een springvorm van 12cm.
  5. Doe kleine stukjes framboos en de helft van de choco chips op het beslag.
  6. Giet de andere helft van het beslag erover met de andere helft chocoladeschilfers en framboos.
  7. Bak 8-10 minuten in de oven.
1 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Desserts Snacks Brood en Gebak

Nieuwste Recepten

door lid: SilkeGiesen
Lekker, taai en koolhydraatarm tussendoortje.
door lid: Dvdijk
Eenvoudig en licht tussendoortje.
door lid: FinnCa
Lekkere gebakken traktatie voor tussendoortje.
door lid: femvandermeijden
Eenvoudig en gemakkelijk recept.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 234 calorieën in een portie Choco Frambozentaart.
Calorieën Verdeling: 29% vet, 52% kolhy, 19% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
979 kj
12%
234 kcal
Vet
7,78g
11%
Verzadigd Vet
3,347g
17%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,511g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,239g
Koolhydraten
31,6g
12%
Suiker
10,02g
11%
Vezels
5,3g
Eiwitten
11,83g
24%
Zout
0,01g
0%
Cholesterol
0mg
Kalium
93mg
5%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
van ADH*
(234 cal)
12% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (52%)
 
Vet (29%)
 
Eiwitten (19%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.