TheFutureIsNow's Logboek, 13 jan 24

Ik vind het best wel lastig om bij een avondje bij vrienden van alle snacks af te blijven. Ik weet dat ze graag lekkere dingen in huis halen als wij komen, omdat ze dat normaal zelf ook niet eten. Maar ik merk dat ik uiteindelijk degene ben die het meest zit te snaaien. Met name met een wijntje op kijk ik niet zo naar de calorieën.
Ik wil niet zeggen dat ze het niet moeten halen. Ik zoek de zelfbeheersing om dit soort dingen te laten staan.
Hoe gaan jullie hiermee om?

Bekijk Dieet Kalender, 13 januari 2024:
1959 kcal Vet: 93,70g | Eiwit: 79,00g | Kolhy: 174,49g.   Ontbijt: AH Geraspte Goudse Kaas Belegen 30+, Gebakken Ei, Volkoren Brood. Lunch: Jumbo Granaatappelpitjes, Mayonaise, AH Goudse Kaas Jong Belegen 48+, Walnoten, Zongedroogde Tomaten, Avocado, All Seasons Gemengde Sla. Diner: AH Kokosmelk, Patak's Tikka Masala Saus, AH Grote Garnalen, AH Volkoren Basmati Rijst. Snacks/Andere: Popcorn, Rode Tafelwijn, Johma Surinaamse Scharrelei Salade, Aldi Filet Americain, Volkoren Brood, Coop Komijnekaas 20+, Crackers, Tonijn in Water (uit Blik). meer...

25 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Alsof ik het zelf geschreven heb😳. Vol goede plannen ga ik op pad en uiteindelijk snaai ik het meest van iedereen. Het enige wat bij mij werkt is maar 1 glaasje drinken, zodat ik mezelf onder controle houdt. Maar dat lukt zelden. Dus nu bereken ik mijn calorie- inname (ongeveer) voor 3 dagen, met de ‘feestdag’ in het midden en twee compensatiedagen van veel sla en soep eromheen. Zo beperk ik de schade en denk ik er niet steeds aan op een feestje. 
13 jan 24 door lid: Jojoen
Ik weet van mezelf dat ik me bij vrienden ook niet kan inhouden en ik gun mezelf dan ook wel iets dus ik zorg dat, als ik een avondje met vrienden heb gepland, het avondeten dan heel erg weinig calorieën bevat zodat ik calorieën over hou. 
13 jan 24 door lid: Anne9876544
Ik zorg ervoor dat ik genoeg gegeten heb voor ik ga. Dan kan ik beter perk houden. Of ik skip een maaltijd en dan is dat mijn maaltijd.  
13 jan 24 door lid: Antoinette loves food...
Bij mij werkt alleen stug niks nemen…. 1 is trek in meer. 
13 jan 24 door lid: Aapie23
Ik houd daar ook rekening mee. Ik neem dan bijv voor avondeten alleen een cup-a-soepje. 
13 jan 24 door lid: Tijmpje
Omdat ik dit soort dingen meestal van tevoren weet eet ik de dag ervoor en erna wat minder. Ik ontzeg mezelf niks. Het keven moet leuk blijven 
13 jan 24 door lid: foodfen
En t *leven 😁 
13 jan 24 door lid: foodfen
Als je weet dat zij het normaal ook niet eten , zou ik het gewoon zeggen . Goede vrienden begrijpen dat 🤷🏽‍♀️ 
13 jan 24 door lid: annemiek rembil
Waarom niet zeggen? Je kunt allicht zeggen, dat ze dat voor jou niet hoeven te halen/neer te zetten. Ik vind het zelf ook moeilijk om maat te houden. Dus ik "plan" ook dat enigzins in. Dan overige dagen minder calorieën eten. 
13 jan 24 door lid: keto_danny
Ik probeer ook genoeg te eten en herken Aapie’s aanpak ook. Ik beperk me tot de rauwkost en neem verder niets. Althans, toen ik nog moest afvallen. Nu eet ik lekker mee maar hou ik er met het avondeten rekening mee. Ik eet dan de helft van de kcal. 
13 jan 24 door lid: SabineS85

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


TheFutureIsNow's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.