Tijmpje's Logboek, 22 mrt 23

Vanmorgen wéér onder de 61 gedoken. Zal niet zo blijven want we zitten weer in een feestweek. De viering begint vandaag met de dag dat we 24 jaar samen zijn. Dus dadelijk erop uit, winkelen, lunchen, mss nog koffie met gebak....zoiets.

Bekijk Dieet Kalender, 22 maart 2023:
1804 kcal Vet: 65,55g | Eiwit: 132,08g | Kolhy: 145,78g.   Ontbijt: Divers Koffie Gemalen, Milbona Skyr Aardbei, Body & Fit Whey Perfection Vanilla, Milbona Karnemelk, Water, Water. Lunch: Hardgekookt Ei, SPAR Roomboter Koekje, Conimex Cassave Kroepoek, Tomaten, Komkommer (met Schil), Rucola , Jumbo Ongebrande & Ongezouten Notenmix, John West Tonijnstukken in Water, Lidl Verse Groene Pesto, Jumbo Oerbrood Volkoren, Divers Koffie Gemalen. Diner: Water, Ehrmann High Protein Chocolate Mousse, Kania Kop Soep Kip, Body & Fit Clean Protein Bar Chocolate-Caramel. Snacks/Andere: Water, Water, Jacob Hooy Geurig Ijzerhard Kruidenthee, Verkade Karamel Zeezout, Verkade Cappuccino Chocola, Divers Koffie Gemalen, AH Verse Slagroom, Koopmans Appeltaart, SPAR Roomboter Koekje, Divers Koffie Gemalen. meer...

25 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Heerlijk! Geniet er van en maak er een mooie dag van. Die lunch etc haal je later wel weer in toch? 
22 mrt 23 door lid: Peter - 85 voor 1 juli
Gefeliciteerd 🎉 
22 mrt 23 door lid: HélèneNoordhoek
Gefeliciteerd 🥳 
22 mrt 23 door lid: SabineS85
Van harte gefeliciteerd! Wat is het geheim achter die 24 jaar? 🤭 
22 mrt 23 door lid: Warrigeboel
Gefeliciteerd! 
22 mrt 23 door lid: Antoinette loves food...
Gefeliciteerd!  
22 mrt 23 door lid: Suzepluus
Gefeliciteerd met jullie dag samen 😘 Gewoon genieten lieverd 
22 mrt 23 door lid: Yoo69
Gefeliciteerd en veel plezier samen 🎉❤️🍀 
22 mrt 23 door lid: Biene Mays
veel plezier van harte 
22 mrt 23 door lid: asjege
Van harte & have fun! 
22 mrt 23 door lid: Lind@@h
Het was een leuk dag. Lekker gelunchd, en later in de middag een punt appeltaart met slagroom bij de koffie. Kan geen pap meer zeggen (ook qua overprikkeld zijn) dus straks een koppie soep en op tijd naar bed.  
22 mrt 23 door lid: Tijmpje
gefeliciteerd, hoop dat jullie een gezellige dag hebben gehad 💐 
22 mrt 23 door lid: claudet57
Haha Warrigeboel, goede vraag. -Ik denk dat we beseffen dat we aan onze relatie moeten blijven werken. -Het is geen wedstrijd om gelijke inzet, ieder heeft z'n eigen kwaliteiten en soms geeft de een meer en op een ander moment de ander. -Het gaat niet om het 'gelijk', wél om het geluk. -Naast dat ieder z'n eigen dingen heeft, blijven we ook dingen samen ondernemen en vooral ook praten met elkaar, vooral over de échte dingen. -We weten dat we de ander niet kunnen, niet mogen veranderen. We houden van elkaar en daarom mag de ander zijn zoals die is. -We stimuleren elkaar om de beste versie van zichzelf te worden. -We hebben ooit onze waarden beschreven: respect, eerlijkheid en zorg voor elkaar stonden hier voorop. -Het betekent ook integer zijn: dat we onze relatie altijd op nummer 1 zetten, ook als de ander er niet bij is: zo kiezen wij steeds voor elkaar. -Maar het betekent ook: niet de handdoek in de ring gooien bij problemen. Maar er aan werken, het gaat voorbij en we komen steeds tot een diepere liefde. -En héél af en toe (1 of 2x per jaar of zo) plak ik 'm liefst een keer achter het behang omdat ik hem heel even een kl**tzak vind, maar dat doe ik dan ook met alle liefde, natuurlijk. Achteraf 'sorry' zeggen en de verantwoordelijkheid nemen voor je daad, is er dan ook één om niet te vergeten. Weet je zo genoeg?  
22 mrt 23 door lid: Tijmpje
❤️ 
22 mrt 23 door lid: Antoinette loves food...
O, en nog 1 belangrijke (en dan houd ik echt op): neem de ander niet voor vanzelfsprekend: blijf je waardering tonen. 
22 mrt 23 door lid: Tijmpje
Proficiat 🍾🥂 
22 mrt 23 door lid: Rommeltjes
Dat is een hele goede beschrijving Tijmpje, op deze wijze zijn wij ook al meer dan 30 jaar samen en dit jaar 28 jaar getrouwd! Goed om te lezen dat je een fijne dag hebt gehad 😘 
22 mrt 23 door lid: Yoo69
Zo mooi Tijm.. Ik zit nu op 4 jaar, dus ik kan er heel veel van leren. Dankjewel 🥰 
22 mrt 23 door lid: Warrigeboel

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tijmpje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.