Hawkey4077's Logboek, 02 jan 23

Iemand nog goede voornemens voor het nieuwe jaar? Sorry, flauw maar ik kon het niet laten :-) Ik wilde mijn nieuwe doel eigenlijk zetten op -1 kg per week, met als einddoel 80 kg, wat dus neer zou komen op -56 kg. Daar dat waarschijnlijk niet realistisch is ga ik nu voor onder de 100 kg op 31/12/2023, alles daaronder is een bonus.
Eerste maatregel is "Dry January", hoewel ik liever had gehad dat men voor "Dry February" had gekozen (zijn maar 28 dagen :-).
Het volgende ritueel dat gaat sneuvelen is het koffie drinken en krant lezen om 7 uur 's ochtends bij McDonalds, want het blijft meestal niet bij koffie.
Hopelijk gaat het me ook lukken om een oud voornemen om 's ochtends weer te gaan zwemmen nu eens echt serieus op te pakken.
Tenslotte wil ik lunchen buiten de deur drastisch aan banden gaan leggen en terug brengen naar 1 vaste dag per week.
Zoals het spreekwoord zegt is de weg naar de hel geplaveid met goede voornemens, maar we zullen zien hoever we komen.
In ieder geval iedereen heel veel succes, gezondheid en voorspoed gewenst in het nieuwe jaar, met of zonder goede voornemens.

Bekijk Dieet Kalender, 02 januari 2023:
1306 kcal Vet: 54,01g | Eiwit: 58,45g | Kolhy: 139,89g.   Ontbijt: LU Cracotte, AH Crème Paté. Lunch: Gekookt Ei, Lidl Boerenbruin Brood, Gerookte Zalm. Diner: AH Kip Tikka Masala. meer...

33 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Klinkt goed! Het gaat je ook nog eens veel geld besparen. Misschien alvast bedenken wat je daarmee gaat doen om iets leuks in het vooruitzicht te hebben? Succes! 
02 jan 23 door lid: Antoinette loves food...
Klinkt heel goed allemaal. Doen💪 
02 jan 23 door lid: Laurierdrop
Succes met het behalen van je doelen 💪🏻 
02 jan 23 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Succes! Ik doe ook Dry January 
02 jan 23 door lid: TommeyLou 68
kijk dat zijn de goede voornemens! doe anders mee met de challenge, dan kan onze peerpressure mogelijk ook helpen ;-) 
02 jan 23 door lid: MDW80
Zwemmen 😃 lekker! En verder goede plannen allemaal, succes! 
02 jan 23 door lid: DoctorSnuggles
Succes! 
02 jan 23 door lid: SabineS85
Het jaar ziektevrij eindigen, omscholen en nieuwe baan vinden, en ik wil proberen om minimaal 1x per week een goede daad te verrichten. Maar niet omdat het nieuwe jaar met goede voornemens begint hoor, daar doe ik eigenlijk niet aan, 😂 
02 jan 23 door lid: Dappere-Dodo
@Dappere-Dodo, wow, dat zijn nog eens voornemens. De eerste lijkt me de belangrijkste, maar vaak ook waar je helaas niet altijd veel invloed op hebt. Laatste is ook een hele mooie.  
03 jan 23 door lid: Hawkey4077
Dat eerste is inderdaad precies degene waar ik zelf niks aan kan doen. Een goed voornemen voor mijn behandelteam dan maar. 😂 Maar het moet goed komen. Het is wel klaar zo onderhand, niet waar? 😉 
03 jan 23 door lid: Dappere-Dodo
De laatste ben ik bijna 10 jaar geleden structureel gaan doen, en het bevalt goed! Sabine had nog een aanvulling op mijn lijstje, beter voor mezelf zorgen! Dus die komt er ook bij. 🤗 
03 jan 23 door lid: Dappere-Dodo

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.