Hawkey4077
Lid geworden juli 2014
Berichten
1419
Volgend
105
Volgers
142
Gewicht Geschiedenis

Startgewicht
117,9 kg
Tot nu toe verloren: 1,4 kg

Huidig Gewicht
116,5 kg
Voortgang: Gewichtsafname van 1,4 kg per week

Streefgewicht
115 kg
Nog te gaan: 1,5 kg
1 Oktober 2021.
===============
Nieuw kwartaal is begonnen, mijlpaal van 120 kg is vandaag (naar beneden) doorbroken, aan de 12e dag zonder alcohol begonnen. Kortom, het leek me een goed moment om mijn bio weer eens te updaten en op te schonen.

Single man, vijftiger. Werkzaam in een functie met voornamelijk zittend werk. Doe niet aan specifieke sporten. Ben al jaren bezig om een serieuze hoeveelheid gewicht te verliezen. Mijn motivatie haal ik uit het zetten van een target en daar systematisch naar toe te werken, ik behandel het meer als een "project" dan als een "heilig doel". Hoewel ik zeker geen controlfreak ben, is "meten is weten" wel mijn mantra in dit project. In tegenstelling met de algemene adviezen, werkt dagelijks wegen voor mij wel goed, het geeft mij constante feedback op mijn dagelijkse eetgedrag en de resultaten die het heeft voor mijn gewicht. Gelukkig kan ik ook goed omgaan met teleurstelling als het gewicht eens tegenvalt en geeft het me motivatie om een tandje bij te zetten. Verder heb ik grote steun aan een begeleidster die op de achtergrond meekijkt en mijn wekelijkse rapportages beoordeelt. Ze geeft niet zozeer adviezen m.b.t. eetpatronen e.d. maar zorgt ervoor dat ik me blijf inzetten om de weekdoelen te behalen.

Nieuwe uitdaging erbij is het volledig en definitief stoppen met alcohol drinken. Hoewel ik nu op eigen kracht ben gestopt, heb ik besloten om ook hiervoor ondersteuning in te schakelen om van het stoppen ook een definitief stoppen te maken.

Alle voorgaande tussentijdse updates zijn verwijderd en kunnen samengevat worden met: begonnen op 155 kg, met vallen en opstaan 80,5 kg gehaald en daarna de zaak volledig verpest door terug te vallen naar bijna 125 kg. Nieuwe poging om het einddoel van 80 kg te halen en blijvend een gewicht tussen de 75 en 80 kg te handhaven. De streefgewichten in mijn profiel/historie zijn weekdoelen die ik op iedere Zondag probeer te bereiken.

Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Volgend

annemiek rembil
Laatst ingevoerde gewicht: Gewichtstoename van 1,3 kg per week Up
 
Warrigeboel
Laatst ingevoerde gewicht: Gewichtstoename van 0,2 kg per week Up
Funshine2021
Laatst ingevoerde gewicht: Gewichtsafname van 0,1 kg per week Down
 
dani.p2
Laatst ingevoerde gewicht: Gewichtsafname van 0,3 kg per week Down

Hawkey4077's Kookboek

Calorieën: 142kcal | Vet: 4,72g | Kolhy: 7,73g | Eiwit: 17,23g
Salade met Gerookte Zalm en Aspergetips
Een frisse salade met weinig calorie├źn.
Kookboek bekijken

Hawkey4077's Recente Voedingsmiddelen & Activiteiten


Download de app
    
© 2021 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.