Tijmpje's Logboek, 13 dec 22

Update:
Vandaag naar huisarts geweest om te kijken hoe het nu gaat met de nieuwe medicatie. Vooralsnog moeten we nu na 4 weken deze nieuwe, concluderen dat ook deze (nog) niks doet.
Dus nu gaan we nóg een keer ophogen en wachten we nóg een keer 4 weken af. Anders tóch doorverwijzing.
De klachten hebben zich in de afgelopen 4 weken alleen maar verder verdiept. Ik had nooit gedacht dat dit mogelijk was. Het vertrouwen dat het ooit nog goed komt, is weg.
Nogmaals 4 weken wachten klinkt dan ook als een eeuwigheid. Elke dag op zich is al een opgave om doorheen te komen (ik durf niet eens te denken aan hoe lang de wachtlijsten zijn, mocht die doorverwijzing er komen).

Bekijk Dieet Kalender, 13 december 2022:
1561 kcal Vet: 64,59g | Eiwit: 135,27g | Kolhy: 92,50g.   Ontbijt: Water, Milbona Karnemelk, Milbona Skyr Aardbei, Body & Fit Whey Perfection Vanilla, Water. Lunch: Water, Zonnatura Brandnetel Thee, Rozijnen (zonder Pit), Jumbo Ongebrande & Ongezouten Notenmix, Body & Fit Whey Perfection Vanilla Milkshake, AH Basic Havermout, Milbona Halfvolle Melk 1,5% Vet. Diner: Boerenkoolstamppot, Water, Zwagerman Extra Magere Rookworst, Maggi Doseerjus Naturel. Snacks/Andere: Water, Body & Fit Clean Protein Bar Peanut Butter Chocolate, Fin Carré Melk Chocolade met Hazelnoten, Water, Koffie (Gemalen), Koffie (Gemalen), Lidl Knabbelspek . meer...

33 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 23
Reacties 
Dikke knuffel.. Kan hij niet alvast doorverwijzen? Als het beter gaat, dan kan het altijd nog afgezegd worden, maar als het wel nodig is, dan hoef je tenminste iets minder lang te wachten.. 
13 dec 22 door lid: Antoinette loves food...
Dacht ik ook al aan, idd.. Ik ga het voorstellen. 
13 dec 22 door lid: Tijmpje
Wat vreselijk naar voor je. Ik hoop dat de medicatie de komende weken wat gaat doen 🫂🙏🏻 
13 dec 22 door lid: SabineS85
Zo rot voor je, ik weet helaas hoe dat voelt.😓 Heel veel sterkte ❤️ 
13 dec 22 door lid: keto_danny
Heel veel sterkte en dikke knuffel❤️ 
13 dec 22 door lid: Cami@1
Tijm toch 😳❤️. Heb helaas geen mooie of opbeurende woorden, maar het advies van Antoinette lijkt mij ook wel een goeie 🤔 Heel veel sterkte meis 🥰 
13 dec 22 door lid: Elfje69
Wat vreselijk.. 😔 Ik weet niet hoe lang de wachtlijsten zijn waar jij woont, ik durf bijna niet te zeggen hoelang ze hier zijn, ik wil je niet afschrikken. Het lijkt inderdaad soms uitzichtloos. 
13 dec 22 door lid: Dappere-Dodo
Ik wens veel sterkte en kracht ❤️ 
13 dec 22 door lid: carolinequichou
heel veel sterkte  
13 dec 22 door lid: asjege
Sterkte!🙏🏼🍀 
13 dec 22 door lid: Lind@@h
Huisarts is gelukkig mee gegaan in voorstel en heeft vandaag al verwezen. Toegangstijd : (vooralsnog) 79 dagen. Dan kom ik uit op 28-2 / 1/3. Doe mij even een winterslaap, aub... 
13 dec 22 door lid: Tijmpje
Dank allemaal. 
13 dec 22 door lid: Tijmpje
Oh, Tijmpje, wat een geluk! Het is lang, 79 dagen. Maar mijn eerste gedachte was “Wat ontzettend snel geregeld!” Mijn huisarts heeft voor verschillende “thema’s” voor mij gekeken, de kortste was 7 maanden wachttijd, de langste meer dan twee jaar wachttijd. 😳 Ik ben dus echt heel erg blij voor je. Ook al is het niet iets om blij om te zijn, want het is rot dat het nodig is. ❤️ 
13 dec 22 door lid: Dappere-Dodo
Heel veel sterkte gewenst. 
13 dec 22 door lid: gien55
Dat is lang Dappere. Ik heb ook niemand gesproken, dus weet het niet zeker of ik het zo goed begrijp. Op de verwijzingsbevesting (patientbericht) staat 'toegangstijd 79 dagen (vanaf vandaag)". Ik ben ervan uit gegaan dat daarmee de wachttijd bedoeld word.  
13 dec 22 door lid: Tijmpje
Sterkte Tijmpje 🥰 
13 dec 22 door lid: Rommeltjes
sterkte Tijmpje😘 
13 dec 22 door lid: boebes21
sterkte 💕 
13 dec 22 door lid: linkelouitje
pfffff jasses wat vervelend 😔. sterkte Tijmpje❤️ 
13 dec 22 door lid: smootylaatmaar
Sterkte lieve Tijmpje 🍀🤗 
13 dec 22 door lid: Nel_69

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tijmpje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.