Tijmpje's Logboek, 13 dec 22

Update:
Vandaag naar huisarts geweest om te kijken hoe het nu gaat met de nieuwe medicatie. Vooralsnog moeten we nu na 4 weken deze nieuwe, concluderen dat ook deze (nog) niks doet.
Dus nu gaan we nóg een keer ophogen en wachten we nóg een keer 4 weken af. Anders tóch doorverwijzing.
De klachten hebben zich in de afgelopen 4 weken alleen maar verder verdiept. Ik had nooit gedacht dat dit mogelijk was. Het vertrouwen dat het ooit nog goed komt, is weg.
Nogmaals 4 weken wachten klinkt dan ook als een eeuwigheid. Elke dag op zich is al een opgave om doorheen te komen (ik durf niet eens te denken aan hoe lang de wachtlijsten zijn, mocht die doorverwijzing er komen).

Bekijk Dieet Kalender, 13 december 2022:
1561 kcal Vet: 64,59g | Eiwit: 135,27g | Kolhy: 92,50g.   Ontbijt: Water, Milbona Karnemelk, Milbona Skyr Aardbei, Body & Fit Whey Perfection Vanilla, Water. Lunch: Water, Zonnatura Brandnetel Thee, Rozijnen (zonder Pit), Jumbo Ongebrande & Ongezouten Notenmix, Body & Fit Whey Perfection Vanilla Milkshake, AH Basic Havermout, Milbona Halfvolle Melk 1,5% Vet. Diner: Boerenkoolstamppot, Water, Zwagerman Extra Magere Rookworst, Maggi Doseerjus Naturel. Snacks/Andere: Water, Body & Fit Clean Protein Bar Peanut Butter Chocolate, Fin Carré Melk Chocolade met Hazelnoten, Water, Koffie (Gemalen), Koffie (Gemalen), Lidl Knabbelspek . meer...

33 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
❤️xx 
13 dec 22 door lid: Yoo69
Fijn dat je in ieder geval al doorverwezen bent. Hopelijk is het niet nodig en voel je je snel beter. Maar is het wel nodig, dan scheelt het toch een maand. 
13 dec 22 door lid: Antoinette loves food...
wat fijn dat je al aangemeld bent. voor jou wsl iedere dag 1 te lang, maar ik dacht: Jee wat snel. ik werk in ggz instelling en hoor de wachtlijsten soms.. is dit een zucht bij. nietemin: hou vol meid. ik hoop dat de medicatie zn werk snel gaat doen. 
15 dec 22 door lid: Suzepluus

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tijmpje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.