Tijmpje's Logboek, 06 sep 22

Het gaat niet goed. Vandaag gesprek gehad met manlief, werk-contactpersoon en met Arbodienst.
Morgenvroeg naar therapeut, afspraak was eigenlijk zaterdag maar is maar voren gehaald. En daarna direct door naar huisarts om Anti-Depressiva te bespreken. Ik ben nog steeds principieel tegen die medicatie maar er moet iets gebeuren ivm hoe ik me nu voel. Dat is niet vol te houden. En dan komt het donkere moeilijke seizoen er nog aan. Ik weet niet meer hoe ik het moet bol werken...

Bekijk Dieet Kalender, 06 september 2022:
1762 kcal Vet: 69,75g | Eiwit: 141,25g | Kolhy: 129,93g.   Ontbijt: AH Hollandse Aardbeien, Myprotein Impact Whey Protein Vanilla, Milbona Skyr Vanille, Milbona Karnemelk, Water, Koffie (Gemalen), Water. Lunch: Fage Griekse Yoghurt 5%, Water, Stegeman Gebakken Spekjes, Calvé Caesar Dressing, AH Grana Padano DOP 32+, Gekookt Ei, Kania Croutons Ui & Knoflook, AH Baby Romaine Sla, . Kipfilet Vers. Diner: Body & Fit Clean Protein Bar Chocolate & White Chunks, Water, Jumbo Ongebrande & Ongezouten Notenmix, AH Basic Havermout, Milsani Houdbare Halfvolle Melk. Snacks/Andere: Lidl Knabbelspek , Aldi Japanse Mix, Water, Amstel Radler 0.0%, Bolletje Ijs, Koffie (Gemalen), Water, Koffie (Gemalen). meer...

50 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 30
Reacties 
Een knuffel voor jou en veel wijsheid, vertrouwen en kracht toegewenst 🫂 
06 sep 22 door lid: SabineS85
Heel veel sterkte gewenst 🙏 
06 sep 22 door lid: Chrisje.66
wat ontzettend rot voor jou Tijmpje....ik wens je veel sterkte en kracht❤️ 
06 sep 22 door lid: boebes21
dikke knuffel 💞 
06 sep 22 door lid: linkelouitje
Sterkte Tijmpje. Naar dat het je niet goed gaat. 
06 sep 22 door lid: AMH20
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 
06 sep 22 door lid: TheFutureIsNow
Sterkte! Ik slik zelf ook antidepressiva, voor mij werkt het. Hopelijk ga jij je ook snel iets beter voelen 😊 
07 sep 22 door lid: ikbenmaaike.
Sterkte 🍀 
07 sep 22 door lid: Rommeltjes
sterkte meid, bij het nemen van een besluit. als het je helpen kan... doen. misschien zeg je over een poosje wel: had ik dat maar eerder geweten en gedaan.  
07 sep 22 door lid: Suzepluus
hè bah. dikke knuffel 💨💨💨💜 
07 sep 22 door lid: claudet57
Tot nu toe struikel ik over de nadelen. Ten 1e ben ik eigenlijk sowieso tegenstander van medicatie, maar ben me bewust dat het in sommige gevallen niet anders kan. In dit geval: de zoektocht naar een geschikt middel, aanvankelijk, dat ook nog eens past bij alle huidige (noodzakelijke) medicatie en aandoeningen. Dan een hele tijd nemen, eerst door de bijwerkingen en verergering van alle depressieve klachten heen, en dan... is te zeggen óf het gekozen middel überhaubt iets doet, voldoende doet. Zo niet, dan weer zoeken naar een andere dosering of zelfs ander middel, en begint het hele klachtencircus weer van voren af aan. Niet dat het voor iedereen zo gaat, maar ik heb zó veel cliënten zien struggelen met al die fases, in 30 jaar praktijk én in m'n privé-omgeving, dat ik me echt ben gaan afvragen of het een nou beter is dan het andere. En hoe kom je er weer vanaf? Nou ja, dat dus. Ik sta natuurlijk aan één kant van de beoordeling en ken de gebruikerskant nog niet. Maar intussen voel ik me zo k**, dat dit iig echt níet zo kan doorgaan, hoe dan ook. Het feit dat ik überhaubt overweeg om toch hiervoor medicatie te gaan nemen en daarmee volslagen tegen m'n principes in te gaan, geeft aan waar ik zo ongeveer zit. Dus, eerst nogmaals zo dadelijk een gesprek met therapeut hierover en dan door naar huisarts voor verdere informatie. En dan maar eens kijken wat ik er mee doe.  
07 sep 22 door lid: Tijmpje
Sterkte... akelig dat je je zo voelt  
07 sep 22 door lid: eskestoetman
Als je suikerziekte zou hebben, zou je toch ook medicatie nemen? Stap over je principes heen, en laat je helpen meis. Ik was er ook "tegen" maar redde het ook niet zonder. En achteraf gezien, denk ik, en wat is er nou eigenlijk zo erg aan. Heel veel sterkte 🙏 ❤️ (Ik begrijp helaas maar al te goed hoe je je voelt) 
07 sep 22 door lid: keto_danny
Oke, goede gesprekken gehad met therapeut en huisarts. Idee is om het wel te gaan nemen, omdat het niet anders meer kan. Maar aangezien de medicatie in de basis het probleem nul oplost dus wel náást de therapie. Zal toch langdurig (min. 2 jaar) worden of blijvend, maar dat is van later zorg. Ik ben nog niet eens gestart maar we liepen er nu al tegen aan dat het moeilijk gaat worden met huidige aandoening3n en medicaties. Dus moet nu eerst nog voor aanvullende fysieke onderzoeken en als dat allemaal goed is, kan ik starten. Gezien de bijwerkingen doe ik dat dan gelijk ná volgende week, want dan zijn we nog een weekje weg. 4 weken na start terug bij huisarts komen. Qua therapie, was nu spoedconsult, zaterdag moet ik terug komen.  
07 sep 22 door lid: Tijmpje
Fijn dat het goede gesprekken waren.😊 
07 sep 22 door lid: keto_danny
ik heb zelf een lichte vorm van anti depressiva. gekregen toen ik angst aanvallen kreeg na mijn verkeerd behandelde hernia. ik heb er veel baat bij. haalt even de scherpe kantjes van emoties weg. enige nadeel is dat je het niet zomaar kan stoppen.  
07 sep 22 door lid: krisjekikker
Sterkte en kracht, Tijmpje. Geen makkelijke beslissing als je een praktijk in alternatieve geneeskunde heb. Knuffel! 💜 
07 sep 22 door lid: Delivurs
Zojuist je post gelezen. Heftig! Heel veel sterkte en kracht lieverd 🥰 
07 sep 22 door lid: Yoo69
Sterkte 🍀🍀🍀 
07 sep 22 door lid: nickysshh
Dikke knuffel 💞 
07 sep 22 door lid: linkelouitje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tijmpje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.