Hawkey4077's Logboek, 14 feb 19

Zoals het sommigen al opgevallen was, ben ik even een paar dagen van de radar geweest. Meestal is dat geen goed teken en dit keer is helaas geen uitzondering daarop. Door stress uit de prive situatie, de druk van weer hele dagen op kantoor werken en misschien nog wel wat andere stressbronnen, ben ik een stukje van het rechte pad afgedwaald. De discipline met eten was ver te zoeken, het laten staan van alcohol lukte ook niet best en in het algemeen baalde ik enorm van alles. De laatste zin schrijf ik bewust in de voltooid verleden tijd omdat ik denk dat ik vanochtend eindelijk de resetknop weer gevonden heb. Ik heb vandaag en morgen (en misschien ook maandag) vrij genomen om even tot rust te komen en heb me voorgenomen om deze dagen zoveel mogelijk alleen maar ontspannen dingen te doen. Ben begonnen met vanochtend naar de kapper te gaan zodat ik er weer een beetje meer gestoomlijnd uitzie. De 10 minuten hoofdmassage die als optie aangeboden wordt was een extra bonus. Vanaf vandaag gaan we ook weer normaal eten, alcoholvrij drinken en hopelijk zonder te crashen terug naar onder de 90 kg mijlpaal.

Bekijk Dieet Kalender, 14 februari 2019:
1453 kcal Vet: 59,19g | Eiwit: 90,58g | Kolhy: 128,83g.   Ontbijt: Gekookt Ei, Gebakken Ei. Lunch: Carpaccio, Italiaanse Focacciabrood, AH Truffelmayonaise. Diner: AH Kippendijfilet, Plus Hollandse Roerbakgroenten. Snacks/Andere: Mora Oven Bitterballen, Heineken 0,0%. meer...

39 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wat een pittige situatie moet dit zijn, goed dat je even wat tijd voor jezelf neemt. Misschien dat een wandeling in het bos je goed doet, de zon is er om ons blij te maken! 
14 feb 19 door lid: lisaraaphorst
Het is zoals het is en die 4 kg ga ik wel weer inlopen. Het mooie weer dat eraan komt gaat zeker meehelpen.  
14 feb 19 door lid: Hawkey4077
En wij gaan jou ook allemaal helpen Hawkey! 🍀 
14 feb 19 door lid: margrietje_87
okee Hawkey jij kunt dit!!! 
14 feb 19 door lid: TahaniAlJamil
Wat naar te lezen dat het niet goed met je ging. Wat goed dat je de reset knop gevonden hebt. Geniet van je vrije dagen! Je weet dat je dit kan. Heel veel succes! En als we mee kunnen denken dan horen we het graag.  
14 feb 19 door lid: Zonnetje inhuis
Wat balen voor je. Goed dat je je nu herpakt. Mocht het nog eens voorkomen, meld het hier dan. We zouden zo maar kunnen helpen, toch? Niet in je uppie gaan zitten kniezen, nergens voor nodig. 
14 feb 19 door lid: Tijmpje
Heel veel sterkte weer! Gelukkig beloofd het de komende dagen mooi weer te worden, dus gezellig aan de wandel (met een grote boog om de “gouden bogen” heen en ook de kroeg links laten liggen!! 
14 feb 19 door lid: jong1432
Goed dat je hier weer bent ! Je gaat het zeker weer goed aanpakken. Succes 👍 
14 feb 19 door lid: annemiek rembil
Zet ‘m op! 
14 feb 19 door lid: Marjon van Leeuwen
Gaat je lukken!! Succes!!!  
14 feb 19 door lid: squashbassie
Sterkte 🌹 
15 feb 19 door lid: willeke.

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.