Voedingemiddelen database en calorieteller  

Perfekt

Witte Bonen in Tomatensaus

Deze aanbieding is verwijderd omdat het product of voedingsmiddel niet langer beschikbaar of verouderd is. Bekijk voor een actueel alternatief een van de hieronder gelinkte gerelateerde voedingsmiddelen.
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
356 kj
4%
85 kcal
Vet
0,50g
1%
Verzadigd Vet
0,200g
1%
Koolhydraten
12,00g
5%
Suiker
3,40g
4%
Vezels
5,8g
Eiwitten
5,30g
11%
Zout
1,50g
25%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 13 aug 18 01:19
4%
van ADH*
(85 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (65%)
 
Vet (6%)
 
Eiwitten (29%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
85
Vet
0,5g
Kolhy
12g
Eiwit
5,3g
100 g bevat 85 calorieën.
Calorieën Verdeling: 6% vet, 65% kolhy, 29% eiwit.

Meer producten van Perfekt:

Tacosaus
Zoetzure Augurken
Formaggi Pastasaus
Boerenkool
Cocktail Augurken
  Bekijk Meer

Andere soorten Bonen:

Groene Snijbonen
Witte Bonen in Tomatensaus
Rode Kidneybonen (uit Blik)
Zwarte Bonen
Sperziebonen
  Bekijk Meer Bonen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

All Seasons Haricots Verts
Boon Zwarte Bonen in Teriyakisaus
Gwoon Haricots Verts
Boon Bruine Bonen in Stoof
Smaakt Sojastukjes Fijn
Duru Witte Bonen


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.