Voedingemiddelen database en calorieteller  

Nettorama

Gourmet Garnalen Gemarineerd

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
385 kj
5%
92 kcal
Vet
4,20g
6%
Verzadigd Vet
0,600g
3%
Onverzadigd Vet
3,600g
Koolhydraten
0,40g
0%
Suiker
0,10g
0%
Eiwitten
13,00g
26%
Zout
1,62g
27%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 03 mei 21 12:24
5%
van ADH*
(92 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (2%)
 
Vet (41%)
 
Eiwitten (57%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
92
Vet
4,2g
Kolhy
0,4g
Eiwit
13g
100 g bevat 92 calorieën.
Calorieën Verdeling: 41% vet, 2% kolhy, 57% eiwit.

Meer producten van Nettorama:

Serranoham
Roasted Porc Rib
Coburger Rauwe Ham
Kipdijfilet
Kalkoenfilet
  Bekijk alle Nettorama Producten

Andere soorten Garnalen:

Gestoomde of Gekookte Garnalen
Gepaneerde Garnalen
Garnalen
Gebakken of Geroosterde Garnalen
Scampi
  Bekijk Meer Garnalen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Plus Torpedo Garnalen
Oceansea Garnalen
Plus Scampi’S met Knoflookmarinade
Delicieux Garnalenhoorntjes
Vomar Thaise Garnalen Pikant
Jumbo Tempura Garnalen


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.