Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
4 portie(s)
Voorbereidingstijd:
5 min
Bereidingstijd:
10 min
Maaltijd type:
Voorgerechten
Bijgerechten
Snacks
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: ADobs

Baked Zucchini Chips

A quick, healthy way to use some zucchini from your garden (or pantry).

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Pre-heat oven to 475° F (250° C).
  2. In one small bowl, stir together the bread crumbs, pepper and parmesan cheese.
  3. Place the egg whites in a separate bowl.
  4. Dip zucchini slices into the egg whites, then coat the breadcrumb mixture.
  5. Place on a greased baking sheet.
  6. Bake for 5 minutes in the preheated oven, then turn over and bake for another 5 to 10 minutes, until browned and crispy.
663 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 

Beoordelingen 
I did not use the egg whites, I sprayed them with butter flavor cooking spray ( no calories, no carbs). Then I tosed in the bread mixture. They coated ok and tasted good. By removing the egg it reduceced all the nutritional facts
user vote
17 okt 13 door lid: dreamadove
Simply delicious when freshly baked
user vote
12 feb 13 door lid: ioana.m
Zucchini was great, however getting the crumbs to stick to the pieces was borderline impossible.
user vote
12 nov 12 door lid: alpha.dog
Very good when eaten fresh out of the oven. They do not reheat well. Will make these again.
user vote
29 okt 12 door lid: sheavner
loved it! had to season the dry breadcrumbs myself.
user vote
26 feb 12 door lid: fifiandra
they were very good, even my husband really liked them.
user vote
19 aug 11 door lid: greatgrandma2
So yummy! I didn't have any bread crumbs so I made my own out of Double Fiber wheat bread and put my own seasonings in it. These are best when served hot and fresh out of the oven, by the time I finished up the salad, fixed my plate, and one of my kid's plate, they were cold and not as yummy as the one I stole off the tray. lol Even, so I will definitely be making these again!
user vote
30 jul 11 door lid: kcook323

     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Voorgerechten Bijgerechten Snacks

Nieuwste Recepten

door lid: Toedeloesje
Zacht, lekker en een caloriearm tussendoortje.
door lid: xanau
Simpel, gezond en lekker.
door lid: ncdj69
Vochtig, zacht en heerlijk.
door lid: elora_
Lekker, zacht en koolhydraatarm recept.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 92 calorieën in een portie Baked Zucchini Chips.
Calorieën Verdeling: 17% vet, 58% kolhy, 26% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
385 kj
5%
92 kcal
Vet
1,78g
3%
Verzadigd Vet
0,246g
1%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,19g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,42g
Koolhydraten
13,72g
5%
Suiker
2,67g
3%
Vezels
1,8g
Eiwitten
6,11g
12%
Zout
0,92g
15%
Cholesterol
3mg
Kalium
319mg
16%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
5%
van ADH*
(92 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (57%)
 
Vet (17%)
 
Eiwitten (26%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.