Tijmpje's Logboek, 10 jul 23

Vanmiddag met manlief naar huisarts geweest ivm 2x flauw vallen omdat eten/drinken niet zakt. Dit gaf de doorslag om te gaan. Vooraf samen gekeken wat er nog aan klachten is bijgekomen het laatste half jaar (pak 'm beet). Naast z'n trillen en beven kwam er dus nóg eea op z'n lijstje.
Bij huisarts i.o. (anders geen afspraak op korte termijn te krijgen) alles goed doorgesproken, gelukkig alle tijd gekregen. Lichamelijk onderzoek.
Hij moest het gaan bespreken met z'n opleider en nu belt hij vrijdag hoe of wat. Maar of wij zelf al aan Parkinson of iets in die richting gedacht hadden? Manlief niet (serieus), ik uiteraard wel (de Piekeraar).
Toch maar even niet op de zaken vooruit lopen. Nou ja, proberen dan.

Bekijk Dieet Kalender, 10 juli 2023:
1953 kcal Vet: 84,87g | Eiwit: 148,62g | Kolhy: 140,84g.   Ontbijt: Divers Koffie Gemalen, Milbona Skyr Aardbei, Body & Fit Whey Perfection Vanilla, Milbona Karnemelk, Water, Water. Lunch: Chef Select Farmer Salade, Jumbo Kers Fruitspread, Goldessa Cream Cheese Classic, Milbona Belegen Kaas, Zwagerman Runderrookvlees, AH Lekker op Brood, Jumbo Karnemelk, Jumbo Koolhydraat Verlaagd Vloerbrood.. Diner: AH Olijfolie Traditioneel, Rode Paprika, Vita D'or Bakken en Braden, Water, Maggi Doseerjus Naturel, Uien, Nevo Sperziebonen, Chef Select Aardappel Puree, Lidl Schouderkarbonade. Snacks/Andere: Gelatelli Mini Mix, Water, Jacob Hooy Geurig Ijzerhard Kruidenthee, Kanzi Appels, Divers Koffie Gemalen, Jumbo Ongebrande & Ongezouten Notenmix, Body & Fit Smart Bar Crunchy Chocolate Peanut Caramel Flavour, Milbona Greek Yoghurt Fat Free, Water. meer...

27 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 28
Reacties 
Sterkte 
10 jul 23 door lid: dani.p2
🫂 
10 jul 23 door lid: Gerrika G
Zo, die komt wel even binnen dan! Heel veel sterkte in de onzekere tijd die komen gaat en ik hoop op een goede afloop voor jullie 🍀 
10 jul 23 door lid: SabineS85
Heel veel sterkte❤️ 
10 jul 23 door lid: keto_danny
❤️ Ik kan dat wegvallen alleen niet bij Parkinson plaatsen.. 
10 jul 23 door lid: Antoinette loves food...
Omdat hij niet kan slikken Antoinette  
10 jul 23 door lid: keto_danny
Ik snap wel dat Parkinson overwogen wordt, maar ik vraag mij af er ook onderzocht wordt waarom hij 2x is flauw gevallen (bijvoorbeeld een ECG, holter..) 
10 jul 23 door lid: Antoinette loves food...
Sterkte 
10 jul 23 door lid: Dappere-Dodo
sterkte 💕 
10 jul 23 door lid: linkelouitje
sterkte! 
10 jul 23 door lid: Cil!
Sterkte❤️ 
10 jul 23 door lid: carolinequichou
Heel veel sterkte! 
10 jul 23 door lid: gien55
Jeetje, sterkte 🫶🏻 
10 jul 23 door lid: Wow34
Sterkte 🍀 
10 jul 23 door lid: Rommeltjes
sterkte, ik zou zeker niet op de zaken vooruit lopen. mijn vader had ook symptomen die veel op parkinson leken maar bleek zware stress te zijn (scan o.a. van zijn hoofd gehad).  
10 jul 23 door lid: Wikkie1977
@Antoinette, wel als het lichaam reageert met een vasofagale reactie. Orthostatische hypotensie kan ook door Parkinson(isme) veroorzaakt worden. 
10 jul 23 door lid: Tijmpje
Tijmpje, ik weet natuurlijk niet wat er precies gebeurt is, maar wat ik mij kan herinneren van wat je verteld hebt, past het niet bij een vasovagale reactie. Ik meende dat je man het niet voelde aankomen en ineens op de grond lag. Dan hoort er gekeken te worden of er niet sprake is van een hartritmestoornis. Dat hoeft natuurlijk niet, maar ik zou het wel laten nakijken. Bij een vasovagale reactie voel je het doorgaans aankomen. Zonder verder onderzoek zou ik het daar niet gewoon maar op schuiven als ik de dokter was. 
10 jul 23 door lid: Antoinette loves food...
Sterkte 
10 jul 23 door lid: jessmeh40
sterkte 
10 jul 23 door lid: pourkrk
🫂 Sterkte! 
10 jul 23 door lid: Suzepluus

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tijmpje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.