Tijmpje's Logboek, 10 apr 23

Er gebeurt iets in m'n hoofd als het gaat om afvallen en ik toch al in die flow zit... ik blijf minder willen. En het gezonde verstand in mij zegt dat dit ongezond en zorgelijk is. Inmiddels zit ik op/onder de 61 kg, terwijl 65 kg m'n streef-en ideale gewicht is (bij 1.72 m)..
Afgelopen week heb ik dat voor het eerst ook naar manlief toe erkent. En het bij het GGZ benoemd zodat het mee genomen kan worden in m'n therapiedoelen later.
Het punt is, ik ben zo verrekte streng en gedisciplineerd voor mezelf dat me dat nog lukt ook, ook al is dat niet gezond.
Afgelopen zaterdag met m'n coach een gesprek gehad, dit ook naar haar dus aangegeven. Zo een extra aantal stokken achter de deur gecreëerd. Ik had m'n coach tenslotte van de zomer al gevraagd om me te begeleiden, juist omdat ik weet dat ik het heel makkelijk vind om nauwelijks of niet te eten bij stress, destijds ook al een stok achter de deur.
Dussss... zonder dit bovenstaande, was het advies dus nu ook al om écht te stoppen met afvallen. Proberen gelijk te blijven of liever zelfs toch weer wat gewicht erbij.
Nu mag ik gelukkig wel weer naar 3x per week trainen met ingang van deze week. Al mag ik nog niet omhoog in trainingsgewicht. Dus terug naar m'n oorspronkelijke 3x.

Coach zegt: als je verder moet gaan spieren opbouwen straks, heb je die fysieke reserve écht nodig en nu is die er nauwelijks. Als er iets onverwachts gebeurd, ga je 'kopje onder' en kán je niet meer trainen. En dat zal ook in m'n depressie een flinke verergering geven. Dan kom ik zo ver van m'n doelen af te staan....
Dus vanaf deze week weer omhoog in kcal (3 ipv 2 hoge dagen) én weer 3x trainen.

Bekijk Dieet Kalender, 10 april 2023:
2035 kcal Vet: 76,72g | Eiwit: 101,06g | Kolhy: 177,25g.   Ontbijt: Water, Divers Koffie Gemalen, Water, Milbona Karnemelk, Milbona Skyr Bosbessen, Body & Fit Whey Perfection Vanilla. Lunch: Uien, Lidl Filet Americain Mager, Rivercote Brunchbroodjes Wit, Lidl Alpenfest Extra Jam Sour Cherry & Redcurrant, Hardgekookt Ei, Milbona Roomboter Ongezouten, Zwagerman Gebraden Rosbief, Zwagerman Achterham, Lidl Gerookte Forelfilet, Kruidenthee, Delicieux Volkoren Notenstol. Diner: Room (Spuitbus Slagroom), Jumbo Roomijs Pecan Karamel, Water, Barbera, AH Uien, AH Champignons, Nevo Paprika Groen Rauw, AH Geraspte Mozzarella 40+, Dulano Gerookte Salami Light, Bertolli Salsa Per Pizza, Pizzabodem Spelt (Manlief). Snacks/Andere: Water, Tortilla Chips Nacho Cheese Flavour, Barbera, Water, Kruidvat Paasei, Divers Koffie Gemalen. meer...

28 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Goed van je dat je dit erkent Tijmpje en dat je hulp zoekt. Succes ❤️ 
10 apr 23 door lid: Antoinette loves food...
Denk trouwens niet dat ik nu nauwelijks eet of zo. Juist om dit al te voorkomen heb ik destijds hulp gevraagd bij mn coach. Dus ik eet momenteel gemiddeld bijna 1900 kcal per dag. Maar met alle activiteit ernaast val ik daar dus nog mee af. De periodes dat ik landurig maximaal 1000 per dag at (of daar in de buurt) ligt gelukkig al ver achter me. Dat is ècht ziekmakend, al wil je dat op dat moment natuurlijk nooit toegeven.  
10 apr 23 door lid: Tijmpje
❤️ 
10 apr 23 door lid: SabineS85
Antoinette, ik weet dat het bij veel anderen ook zo werkt, het niet los kunnen laten... Lang mezelf en anderen wijs gemaakt dat het prima ging en zo, allerlei excuses... 9 maanden geleden dus voor mezelf kunnen erkennen en hulp gevraagd en nu dan toch ook naar buiten toe. Ik heb er dus lang over gedaan om dit toe te geven. 
10 apr 23 door lid: Tijmpje
Ik herken dit, en doe het gelukkig niet meer. Maar een zakkende weegschaal is zo fijn. En ik denk dat de depressie daar ook mee te maken heeft. In mijn geval ging eigenlijk alleen het afvallen goed, in het begin van mijn depressie. Goed dat je het herkent bij jezelf, dan kunnen andere mensen je erbij helpen. Ik heb het destijds ook aangegeven, en werd daardoor door mijn geliefden wat meer "in de gaten" gehouden. 
10 apr 23 door lid: keto_danny
Dank je voor je openheid, Danny. 
10 apr 23 door lid: Tijmpje
Pas goed op jezelf❤️ 
10 apr 23 door lid: keto_danny
Heb je hartstikke goed gedaan, onderkennen, aankaarten, de hulptroepen informeren die daardoor beter met je mee kunnen kijken tijdens je therapie en je innerlijk proces. 
10 apr 23 door lid: DoctorSnuggles
🫂💚 
10 apr 23 door lid: Biene Mays
knap van je Tijmpje, daar mag je trots op zijn, dat je dit hebt aangegeven en het erkent. Zorg goed voor jezelf. Dikke knuffel 😘🍀 
10 apr 23 door lid: Denise 2.0
💗 
10 apr 23 door lid: Naphthacat
Goed dat je het vertelt en hulp zoekt. Heel veel sterkte. 
10 apr 23 door lid: gien55
❤️ 
11 apr 23 door lid: HélèneNoordhoek

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tijmpje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.