Dorien_B's Logboek, 17 jan 23


Bekijk Dieet Kalender, 17 januari 2023:
933 kcal Vet: 36,27g | Eiwit: 33,91g | Kolhy: 107,84g.   Ontbijt: Vifit Goedemorgen Framboos Blauwe Bes, Bolletje Goed Bezig Krokante Graanrepen Cranberry. Lunch: AH Mini Melk Brioche, Lidl Pindakaas, Freshona Augurken Zoetzuur. Diner: Aardappelen (zonder Schil, zonder Zout, Gekookt), Bonduelle Rode Bietjes. Snacks/Andere: Vifit Goedemorgen Kiwi Aardbei Banaan, Vifit Rode Vruchten, Frikandel Speciaal. meer...

24 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik had zowaar ergens zin in:) Nou hopen dat het binnen blijft🤞🏼 
17 jan 23 door lid: Dorien_B
Smakelijk 😋. Fijn dat je ergens trek in hebt! 
17 jan 23 door lid: Antoinette loves food...
Je houdt wel van een uitdaging. Geniet er van! Hoe gaat het nu? 
17 jan 23 door lid: SabineS85
Haha tja ik had er opeens zin in, dus mijn moeder ging het meteen halen😅 Smaakte ook best goed, maar het ligt toch wel erg zwaar op de maag. Het gaat nog niet echt beter helaas. Op goede dagen krijg ik max 800/900kcal binnen waarvan een ik een groot deel ook weer uitspuug. Dus ik krijg nu via de diëtist drinkvoeding, ben benieuwd. Drinken gaat eigenlijk nog moeilijker dan eten, dus dat zal ook wel een uitdaging worden. 
17 jan 23 door lid: Dorien_B
Gebruik je ook medicatie tegen de misselijkheid? Ik deed het altijd goed op primperan zetpillen (gewone pillen spuugde ik ook uit) maar weet niet of dat mag als je zwanger bent.  
17 jan 23 door lid: SabineS85
Ja ik heb emesafene, primperan ook gehad maar ik merkte weinig verschil. En die schijn je maar maximaal 5 dagen achter elkaar te mogen gebruiken. Er zijn nog wel andere opties, maar ze zijn hier in het ziekenhuis erg terughoudend. 
17 jan 23 door lid: Dorien_B
Sterkte meid! 😘 
17 jan 23 door lid: Dappere-Dodo
Sterkte , fijn dat dit goed ging 👏 
17 jan 23 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dorien_B's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.