Tijmpje's Logboek, 07 nov 22

Zaterdag uit eten geweest. Gisteren doodmoe maar nog onverwachts druk bezoek.
Vandaag dus helemaal gesloopt. Maar ook spannende dag met emotioneel afscheidsgesprek met werk.
Thuis gekomen en eerst een uur met de hond gaan lopen, even beetje uitwaaien.
Ik ben boos en verdrietig.

Bekijk Dieet Kalender, 07 november 2022:
1663 kcal Vet: 71,99g | Eiwit: 142,32g | Kolhy: 107,09g.   Ontbijt: Koffie (Gemalen), Water, Water, Body & Fit Whey Perfection Vanilla, Milbona Skyr Framboos, Milbona Karnemelk. Lunch: Nutella Hazelnootpasta, Horizon Gemengde Noten Pasta, Rivercote Beschuit Volkoren, Zonnatura Brandnetel Thee, Gekookt Ei, Milbona Roomboter Ongezouten, AH Boerenkaas Extra Belegen, Lidl Gebraden Rosbief, Bakkerij 'T Stoepje Slankelijntje. Diner: Real Mayonnaise, Belbake Paneermeel, Ei, Water, Nevo Spruiten, Milbona Roomboter Gezouten, Lidl Ribkarbonade. Snacks/Andere: Jumbo Disco Biscuit, Water, Appel, Water, Jacob Hooy Geurig Ijzerhard Kruidenthee, Bonbon, Lindahls Kvarg Stracciatella, Pruimen, Koffie (Gemalen). meer...

30 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Voor achtergrond, zie bericht van 17 oktober. 
07 nov 22 door lid: Tijmpje
Hoe is je gevoel over dat eerder stopzetten nu??  
07 nov 22 door lid: smootylaatmaar
Oh ja, boos en verdrietig lees ik. Logisch 😔 
07 nov 22 door lid: smootylaatmaar
Hoe was het gesprek op je werk? 
07 nov 22 door lid: Antoinette loves food...
Naar gevoel om weg gezet te worden. Kost tijd om daar positief overheen te stappen. Ik wens je veel positieve gedachtes ❤️ 
08 nov 22 door lid: Elvybarbar
Was een vreemd gesprek, afspraak was met interim-leidinggevende (vorige was weg nadat ze met klem verzocht was een andere baan te gaan zoeken). Maar die interim-leidinggevende werkte thuis die dag. Het gesprek met mij werd nu dus gedaan door interim-regiomanager (vorige was weg nadat hij met klem verzocht was een andere baan te gaan zoeken). Beiden ken ik niet overigens, dat is al heel vreemd en onpersoonlijk in zo’n gesprek Het kwam er natuurlijk op, dus heb ik wél even aangegeven wat de gang van zaken met mij deed. Aanvankelijk werd elke 'fout' goed gepraat. Totdat ik zei dat er intussen zo veel dingen waren gepasseerd dat dit geen toeval genoemd kon worden. Toen werd pas toegegeven dat ik helaas, helaas slachtoffer ben geworden van gevoerd wanbeleid. En dat eea nooit had mogen gebeuren. Er is daardoor een cultuuronderzoek geweest (heb ik ook gesprek voor gehad) en die resultaten worden begin december bekend gemaakt. Die gegevens krijg ik gelukkig ook nog. Ik mag altijd weer solliciteren en dan krijg ik voorrang enz…. Maar voor nu moet ik een plek creëren voor iemand die mijn werk gaat overnemen (denk ik). De 2 laatste gekomen collega’s in mijn team mochten nog blijven, want ze hebben zó veel langdurig zieken dat ze mensen te kort komen om hen te vervangen. Maar de officiële reden voor mijn beëindiging was: geen werk meer voor. Klopt dus ook niet. Onofficieel is mijn langdurige ziekte de reden en zien zij er niks in om die plek nog langer voor mij vrij te moeten houden. Maar goed, pech voor mij dus. Burnout, zwaar depressief en allerlei fysieke klachten. Door gevoerd wanbeleid dus. Kapot na die tijd voor hen gewerkt te hebben en dan idd opzij gezet worden. Manlief begon gelijk over een letselschade-advocaat. Dat vond ik heel heftig klinken.  
08 nov 22 door lid: Tijmpje
O en sorry dat ik gisteren niet meer reageerde. Het zat me nog even té hoog gisteren. 
08 nov 22 door lid: Tijmpje
Ze mogen je er niet uitgooien tijdens ziekte. En 'te weinig werk' kloot dus niet. En het feit dat ze mensen aangenomen hebben maakt het makkelijk hard te maken dat dat niet klopt.. 
08 nov 22 door lid: Antoinette loves food...
Het was geen vast contract, hé? Iig nóg niet (wel 2 jaar voor gehouden). Was via uitzendburo. Dat zit nét effe anders in elkaar. 
08 nov 22 door lid: Tijmpje
Joh, niet verontschuldigen voor een " late reactie ". We verwachten geen directe type aanval van jou. Je reageert als je er aan toe bent❤️,en dat was je gisteren gewoon even nog niet. Het feit dat er al 2 personen met klem verzocht werd een andere baan te zoeken gaf mij al kriebels. Dat ze jou er in je ziektewet periode uitgooien mag volgens mij wettelijk niet eens, ziek zijn mag ook nooit een reden zijn. Volgens mij zijn ze wel verplicht intern met je mee te kijken naar een op dit moment passende functie. Maar ik kan me ergens voorstellen dat je na dit alles denkt " ja dikke vinger bekijk t lekker". Ik snap dat de letselschade advocaat heftig klinkt, ik lees ook over een man die strijdlustig opkomt voor zijn dame in nood. Kalm aan vrouw, veel wijsheid gewenst in dit alles..  
08 nov 22 door lid: smootylaatmaar
Bleeh. Het blijft smerig.. 
08 nov 22 door lid: Antoinette loves food...
❤️🥰❤️ 
08 nov 22 door lid: Elfje69
Doen die letselschade advocaat. Tenslotte zit je door je werk ziek thuis. Ik heb een hele lieve letselschade advocaat. Dus daar moet je je niet druk om maken. Maar je kunt allicht even informatie inwinnen. 
08 nov 22 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tijmpje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.