Antoinette loves food...'s Logboek, 01 okt 22

Totaal andere vraag, maar ook met eten te maken. Wij moeten een nieuwe keuken en wat mag er volgens jou echt niet ontbreken? Het mogen apparaten zijn, maar ook een ophanghaak voor lepels, noem alles wat je echt niet (meer) kunt missen.

Bekijk Dieet Kalender, 01 oktober 2022:
1942 kcal Vet: 102,10g | Eiwit: 108,98g | Kolhy: 135,05g.   Ontbijt: Bona Boter, Milbona Jonge Goudse Kaas 48+, AH Volkorenbrood, AH Magere Melk, Koffie. Lunch: AH Verspakket Chinese Tomatensoep. Diner: AH Biologische Hamburger, AH Ketjap Manis, Milbona Jonge Goudse Kaas 48+, AH Lasagne Volkoren, AH Tomaten Gezeefd Passata, Culinella Vloeibare Boter, AH Italiaanse Roerbakgroenten, AH Puur & Eerlijk Biologisch Rundergehakt. Snacks/Andere: Koffie, AH Magere Melk. meer...

7 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik heb ‘m niet maar een Qooker lijkt me superhandig en beter met de gasprijzen ook! 
01 okt 22 door lid: patricia0013
Ik houdt van koken dus er kan niet teveel missen voor mij ;-)  
01 okt 22 door lid: AviaMar
Ik heb een 6-pits Smeg gasfornuis inclusief grote oven en daaronder een bordenwarmer. Die laatste kan ik prima missen maar dat gasfornuis en de oven ga ik echt missen in onze nieuwe woning. Dus daar zou ik op letten. Hoeft niet per se gas maar die 6 pitten zijn ideaal. Verder vind ik een dubbele (maar ook diepe) wasbak ideaal. Koelkast moet ‘de goede kant’ opdraaien en groot genoeg zijn. Een kruidenrek. Apothekerslades/kasten. Grote vaatwasser. Makkelijk afneembaar maar ook zo’n materiaal/kleur dat je er niet alles op ziet. 
01 okt 22 door lid: SabineS85
Grote koelkast en vriezer, keukenmachine (robot), ruim aanrecht, veel kastjes en laden, koffie apparaat, water koker… 
01 okt 22 door lid: Rommeltjes
Ik heb het niet , maar laden voor je spullen ( boodschappen , pannen ). Lijkt me héél fijn.  
01 okt 22 door lid: annemiek rembil
Hier kan ik zeker iets mee, bedankt allemaal! Mochten anderen nog meer tips hebben dan hoor ik het graag 😄 
01 okt 22 door lid: Antoinette loves food...
Sabine, ga je verhuizen? 
01 okt 22 door lid: Antoinette loves food...
Wij wonen nu in een wat kleiner, slecht geïsoleerd huis waar best wat aan moet gebeuren qua onderhoud. Tevens met een knoeperd van een tuin die ook veel onderhoud vergt. Zaten al op een tweesprong of we zouden verhuizen of verbouwen en toen ik zwanger werd was de keus snel gemaakt. Verhuizen naar een woning met meer kamers, meer bergruimte en minder tuin. Heel erg blij met de woning die we hebben gevonden. De keuken is mooi maar aan de kleine kant terwijl er best ruimte is voor een grotere keuken. We hebben afgesproken dat dat ons eerste grote project gaat worden waar we geld in gaan steken nadat we het nu aanpassen naar onze wensen (van kleinste slaapkamer badkamer maken, nieuwe vloer en nieuwe tuinset) Dus dat duurt nog een paar jaar want eerst ff sparen 😆 Jullie keuken aan vervanging toe omdat ie al wat ouder is? Wat goed dat je er zo bewust over nadenkt! 
02 okt 22 door lid: SabineS85
Goede bereikbare ruimte/kast/plank voor je keukenmachines. Opletten met de aanschaf van kooktoestel (bv dat je goed ruimte hebt om pannen erop te plaatsen als je 4 pitten/zones hebt en de koekenpan/wok staat erop kan er haast geen grotere pan naast) 
02 okt 22 door lid: claudet57
O dat klinkt wel als een mooi project, Sabine! Wanneer kunnen jullie verhuizen? We hebben een nieuwbouwhuis gekocht. Het moet nog gebouwd worden, dus het duurt nog wel even. Waar we moeten kijken waar we ons geld aan spenderen, wil ik de keuken wel meteen goed doen (want als die erin staat, ga je die niet zo snel weer veranderen). We hebben nu een hele kleine keuken, dus we willen vooral veel meer ruimte. Maar ik wil ook niet achteraf denken, had ik 'dat of dat' ook maar gedaan, dus ik hoor graag ervaringen.  
02 okt 22 door lid: Antoinette loves food...
Wij hopen 1 december over te zijn, lijkt me een vrije reëele planning. Het was lastig een installateur te vinden voor de badkamer maar het is gelukt. Had ook niet veel langer moeten duren want 6 weken later moet ik bevallen 😆 Is jullie nieuwe huis zelf ontworpen of projectontwikkeling? Wat spannend zeg. En leuk! Enig idee wanneer jullie er in kunnen?  
02 okt 22 door lid: SabineS85
O het lijkt mij spannend hoogzwanger te verhuizen! Maar je hoeft zelf in ieder geval niet te slepen 😅. En je zit er voor de kerst in, dat is fijn. Je kunt nu wel alles meteen kind-proof maken. Dat is fijn. Zit je nu gehuurd of gekocht? Ons huis is waarschijnlijk pas in 2025 klaar 🙈. Het is projectbouw en ze hebben de tijd die ze mogen gebruiken om te bouwen nogal ruim genomen. Maar goed, dan kan het alleen maar meevallen. Hoop ik 🤣. Ik heb er wel veel zin in. Het huis heeft bijna alles wat we zochten. En plek voor een ruime keuken. 😊 
02 okt 22 door lid: Antoinette loves food...

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Antoinette loves food...'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.