Dappere-Dodo's Logboek, 26 sep 22

Bijna in staat geweest om op een lege maag naar de supermarkt te fietsen voor wat lekkers. Ik was zó boos daarnet! Een of andere idioot (ik denk dat ik wel weet wie) heeft meerdere hopen stront van een hond bij elkaar geschept en voor mijn poort gegooit. 🤮🤯🤬😭

Bekijk Dieet Kalender, 26 september 2022:
1758 kcal Vet: 70,35g | Eiwit: 119,26g | Kolhy: 162,98g.   Ontbijt: Céréal Hazelnoot Chocolade, Wasa Poppy Seeds & Sea Salt, AH Rode Pitloze Druiven. Lunch: AH Kabeljauwfilet, Tomaten, AH Snackpaprika, Avocado's. Diner: Avocado's, Patak's Tandoori Saus, AH Chinese Roerbakgroente, Princes Tonijn Stukken in Water, AH Volkoren Couscous. Snacks/Andere: Raw Super Food Chiazaad , Isey Skyr Lemon-Cheesecake, Womens Best Fit Whey Protein Cookies & Cream, Pindakaaswinkel Sport Pindakaas, Geroosterde Pistachenoten (Gezouten). meer...

21 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
O werkelijk... waarom doet hij dat?? 
26 sep 22 door lid: Antoinette loves food...
Toch nog net op tijd bedacht dat ik me daar niet beter van ga voelen! Eerst wat druiven en een lekkere lunch bij elkaar gesprokkeld. Een bordje met paprika, baby avocado en tomaat, en nog een kabeljauw die op moest. Straks maar rustig mijn lijstje maken en als het iets droger is mijn normale boodschappen maar doen.  
26 sep 22 door lid: Dappere-Dodo
Werkelijk geen idee Antoinette. 😳  
26 sep 22 door lid: Dappere-Dodo
Waarom verdenk je dan iemand? 
26 sep 22 door lid: keto_danny
Ik wordt er wel verdrietig van. Er zijn al wat vernielingen en andere dingen voorgevallen, maar een "waarom" heb ik nog niet ontdekt. Ik loop op mijn tenen door het huis, maak amper geluiden, dus mensen kunnen onmogelijk overlast van mij hebben. Geen idee waar het nog meer aan zou kunnen liggen..  
26 sep 22 door lid: Dappere-Dodo
Wij hebben ook een tijd last gehad van vandalisme. Camera opgehangen en het was afgelopen  
26 sep 22 door lid: keto_danny
Danny, omdat het zó veel is op een grote hoop, echt een grote emmer vol, oud en nieuw door elkaar, dat kan niet op natuurlijke wijze daar in een ochtend zijn neergelegd. Toen ik van huis af ging lag er niks, toen ik terug kwam lag het er. 😳 Een andere rede is dat er een specifiek iemand wel vaker (voor mij intimiderende) dingen heeft gedaan. Die zijn allemaal al bewezen. Zoals afval, peuken en vuurwerk in de tuin gegooid, vernielingen aan de buitenkant mijn huis, over de schutting geklommen om de tuin te vernielen.  
26 sep 22 door lid: Dappere-Dodo
Camera is wel een goed idee inderdaad..  
26 sep 22 door lid: Dappere-Dodo
Jeetje! Ik zou inderdaad een camera ophangen! Het klinkt alsof iemand je weg wilt hebben.. Maar irritant dat je niet weet waarom.. Bizar zeg. 
26 sep 22 door lid: Antoinette loves food...
Jemig, heftig zeg. Wat bestaan er toch een idioten op deze wereld. Inderdaad een camera zal helpen. Maar daar moet je maar net geld voor hebben. 
26 sep 22 door lid: ingridt
Hoe zijn al die andere dingen toen bewezen dan? 
26 sep 22 door lid: SabineS85
Je kunt op Ali of bij de Action redelijk goedkoop camera's kopen. Desnoods wil ik je wel sponsoren hoor  
26 sep 22 door lid: keto_danny
Echt niet normaal 😩 lopen meer gekken los dan dat er vast zitten. Verschrikkelijk dat iemand dat doet. Hoop dat een camera inderdaad kan helpen zoals hier wordt aangedragen. 
26 sep 22 door lid: kimberley_2912
Ik zal eens kijken bij de Action in ieder geval.. Al met al zo “bezig” met mezelf afleiden dat ik nu 17.35 uur nog geen boodschappen heb gehaald. En dat kan ik maar beter wel doen, ik mag om 19.30 uur weer sporten. 
26 sep 22 door lid: Dappere-Dodo
Belachelijk Inge. Ik ben bijna geneigd om te zeggen als je weet wie het heeft gedaan die stronthoop daar weer voor de deur neer te gooien. Maar dat zal wel niet zo'n goed idee zijn. 😜 Zeker een camera plaatsen, zodat je bewijs hebt. 📸 
26 sep 22 door lid: rienekevd
jee, niet normaal dit. inderdaad is camera een goed idee. heb je er een foto van gemaakt om bewijzen te verzamelen voor als je eventueel aangifte gaat doen🤔 
26 sep 22 door lid: claudet57
Ja, ik heb sinds er echt vernielingen zijn geweest foto’s gaan maken als bewijs. Inderdaad om een dossier op te bouwen om genoeg bewijs te hebben voor als ik er een keer mee naar de politie kan/durf.  
26 sep 22 door lid: Dappere-Dodo
Dan ben je wel echt een ontzettende sneuneus, als je met je emmertje door de buurt struint om stront te verzamelen 🤷🏻‍♀️ 
26 sep 22 door lid: Tantepanda
Nou ja zeg Wat een idiote actie 😡 Wat willen ze hiermee bereiken hè 
26 sep 22 door lid: Nel_69
O-M-G!!!! 
26 sep 22 door lid: Suzepluus

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dappere-Dodo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.