Hawkey4077's Logboek, 19 jul 22

Ik had me eigenlijk voorgenomen om na het het debacle van vorige week radiostilte te betrachten totdat ik alle schade weggewerkt had en weer vanaf de 130 kg kon beginnen aan de 50 kg marathon die dan nog voor me ligt. Maar daar ik inmiddels weer in een beetje positieve flow zit toch maar een berichtje gepost. Ik stap even af van het zetten van week- en maanddoelen, maar probeer gewoon per dag een verstandig plan te maken en daar aan te houden, als dat de volgende ochtend door de weegschaal beloond wordt is dat een extra motivatie, maar zo niet dan is er gewoon weer een nieuwe dag en een nieuwe kans.

Bekijk Dieet Kalender, 19 juli 2022:
921 kcal Vet: 50,55g | Eiwit: 77,31g | Kolhy: 36,98g.   Ontbijt: LU Cracotte, Aldi Yorkham. Lunch: Mayonaise, Jumbo Half Om Half Gehaktballen. Snacks/Andere: AH Kip Worst Gekruid, AH Kipworstjes. meer...

31 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
héél goed voornemen!!👍👍 
19 jul 22 door lid: boebes21
Succes🎉 
19 jul 22 door lid: Elvybarbar
Houd moed. Één dag tegelijk. Je kunt elk moment opnieuw beginnen. Elke kleine overwinning is er een ☀️ 
19 jul 22 door lid: Madelonvdz
Dat is een sterk voornemen. Luister naar je lijf is mijn advies. Eet niet als je geen honger hebt. En hou je niet vast aan je zelf opgelegde regels. Jij mag eten waneer je echt honger hebt. Hoe laat of vroeg dat ook is. En als het in Holland etenstijd is en jij hebt geen honger... eet dan niet. Maar rammel je van de honger om 16:00. Ga lekker eten maken. Focus op je lichaam. Die geeft je aan waneer je wat moeten eten en als je vertraagd eet voel je ook waneer je genoeg hebt. Succes meid. Ik kom ook van 125.  
19 jul 22 door lid: TheAnoukster
••• Elke dag is een mooie dag om opnieuw te beginnen ••• 
19 jul 22 door lid: Faat68
🤣 @TheAnoukster, heb je de bio van hawkey gelezen? 😆🫣 
19 jul 22 door lid: MDW80
Whahaha, nee. Sorrie. Ik bedoel kerel. Hihihihi. Lol  
19 jul 22 door lid: TheAnoukster
@TheAnoukster, geeft niets, ik moest er wel om lachen. En ach, misschien wordt dat mijn volgende project wel, maar één ding tegelijk ;-) 
19 jul 22 door lid: Hawkey4077
Goed zo.  
20 jul 22 door lid: wendycarty
Woww! Dat zijn nog eens projecten om na te streven zeg, alsof zoveel gewicht verliezen al niet een levenstaak is Tis niet bepaald dat je het jezelf altijd makkelijk of zo Hawkey 🫣 
23 jul 22 door lid: Faat68

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.