smootylaatmaar's Logboek, 06 mei 22

LAMA OFFROAD 3.0!!!!
Whaaaaaaa, dit wordt de grand finally. De opper try out. De kers op de taart. verder off road gaat niet want dan val ik van de wereld.
Oké, komt ie.
Ik, Lama, ga morgenochtend, terwijl zowel Marc als Scalle op bed liggen naar de moestuin!!!! En ik ben dan geen gruwelijke echtgenote of waardeloze moeder.
Denk ik🤔🤔😵‍💫😵‍💫💪💪💪.
Zoooooo Spannend!!!!!!!!

Bekijk Dieet Kalender, 06 mei 2022:
1486 kcal Vet: 25,08g | Eiwit: 42,74g | Kolhy: 233,96g.   Lunch: AH Appelstroop, AH Sellerie Salade, AH Les Pain Boulogne Volkoren. Diner: Van Gilse Karamel Schenk Stroop, Koopmans Pannenkoeken Compleet. Snacks/Andere: Snack A Jacks Rijstwafel Caramel, Snack A Jacks Barbecue Paprika Flavour. meer...
211 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

26 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Natuurlijk ben jij dan geen waardeloze moeder of echtgenote, liefje! Ik hoop dat je ervan kunt genieten ❤️ 
06 mei 22 door lid: Dappere-Dodo
Thanks zussie❤️❤️ Mijn hoofd denkt daar altijd anders over op de momenten dat ik van huis ga voor " eigen gewin". Tuin outfit ligt klaar. Ik ga proberen om goed half 7/7uur op de tuin te zijn....en dan half 9 thuis. Dan is Pascal net uit bed, en Marc halverwege de trap 🤭🤭, dus hopelijk trekt dat het schuldgevoel dat ik ons familie samenzijn ontwricht weer wat recht. 
06 mei 22 door lid: smootylaatmaar
Natuurlijk doe je het niet voor jezelf…..zij eten er ook van denk ik 😊 dus terwijl je mannen slapen, ben jij ook voor hun aan het werk 💪🏼🥵. Heb je Marc wèl verteld dat je daar bent ?  
06 mei 22 door lid: annemiek rembil
Ach lieverd, ik hoop zo dat het bevalt en je ervan kunt genieten. Wat goed da je gaat! En tuurlijk ben je geen slechte moeder. Wat Annemiek zegt, je doet het ook voor hen en je houdt in alle opzichten rekening met hen. Have fun!! 😘 
06 mei 22 door lid: ingridt
Yes Marc weet ervan. Ik zweet me nu al de pleur 🤣🤣. Lama is at the garden, i repeat, Lama is at the garden🦙🥳🥳🥳 
06 mei 22 door lid: smootylaatmaar
Zo, je bent mooi op tijd. Voel je je er goed bij? 
07 mei 22 door lid: SabineS85
En weer thuis volgens planning!!! Ik was de enigste om half 7. Heeeerlijk. Zowaar een buitje motregen gehad. Op zich voelde het niet raar. In de zomervakantie als iedereen hier thuis vrij is, doe ik dit wel vaker. Maar nooit buiten de vakantie. Voor mijn gevoel kan ik de tijd die ik mis met mijn gezin nooit meer inhalen. En dat geeft een onwijze druk. Nu zijn we morgen ook alle 3 nog thuis, en dat geeft dan wat rust. De Franse boontjes zijn gepoot. En weer een stuk onkruidvrij gemaakt. Ik heb nog zat ruimte. Ik wil nog bietjes en zoete aardappel. Thuis ben ik de watermeloen en oogmeloen aan het voorkweken. Dat neemt ook flink ruimte. En verder maar zien wat er nog bij komt. Oh ja sla natuurlijk en andijvie 
07 mei 22 door lid: smootylaatmaar
Super goed gedaan!!! Ben echt trots op je dat je de laatste tijd zoveel stappen buiten je comfortzone durft te nemen 🤗 
07 mei 22 door lid: Wobbeltje!
Topper ❤️❤️ 
07 mei 22 door lid: Dappere-Dodo
Dank jullie wel. Ik weet wel dat het niet werkt buiten de vakantie. Dat geeft te veel stresssssjjjj 
07 mei 22 door lid: smootylaatmaar
Geweldig! Iets voor jezelf doen, dat mag. Is goed voor je. Buiten comfort zone. knap hoor. en iedereen plukt en geniet van de vruchten die jij gezaait hebtt straks. Als je nog wat opgeruimd wilt hebben... loof weg of zo... wilde bamboe scheuten.. ik hen nog wat bamboe-panda-konijnen.. om te helpen! 
07 mei 22 door lid: Suzepluus
Ik huur je witoor en Twan met kornuiten graag in hoor. 🥰🥰🤭. Als ik zeker wist dat bv kippen alleen op mijn perceel zouden blijven had ik er ook een stuk of 4 op gezet. Zo gezellig.  
07 mei 22 door lid: smootylaatmaar
Wat goed!!! 🥳🤩 Klinkt als een heerlijk begin van de dag 😍 
07 mei 22 door lid: ingridt
Jaaaaa, toch eigenlijk best wel. Nu lunchen!!!! Heb best een knor. 
07 mei 22 door lid: smootylaatmaar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


smootylaatmaar's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.