Dappere-Dodo's Logboek, 09 jan 22

tsja... Wat doe je als je om 20 uur bijna in slaap valt, en terug wakker geappt word door je baas? Nou, dan ga je toch maar aan de slag, ook al kan het tot morgen worden. Uiteraard duurt het dan weer even voor je in slaap valt. Wat doe je dan als je vervolgens om 23 uur terug wakker geappt word door een vriendin? EEHM.. In elk geval NIET meer slapen. Daar gaat mijn lange nacht uitrusten vóór de eerste werkdag. 🤯 Nee, ik had het geluid niet uit kunnen zetten, ik moest nog even bereikbaar blijven voor baas/collega. (Inmiddels opgelost) Duss.... Aangezien ik nog niet zat aan het aantal stappen/kcal wat ik wilde verbranden, maar eventjes voorbereiding gedaan voor morgen, en wat rondjes gelopen in huis. Gelukkig geen onderburen in deze gehorige huizen. 🤣

Bekijk Dieet Kalender, 09 januari 2022:
1866 kcal Vet: 57,87g | Eiwit: 102,35g | Kolhy: 219,36g.   Ontbijt: Garlan Kruidenkaas, Santa Maria Original Mini Tortilla, Komkommer (met Schil), AH Roasted Kipfilet. Lunch: Appelflap. Diner: AH Maaltijdsalade Gerookte Kip, Santa Maria Original Mini Tortilla, Komkommer (met Schil), Zwagerman Flinterdunne Achterham. Snacks/Andere: Oatly Havermelk, Bodylab Whey Protein Chocolate, Body & Fit Vegan Protein Bar Cookie Dough. meer...

19 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 22
Reacties 
Lieverd waarom zet je je berichtjes niet op stil alleen een beller kan je bereiken als dat eventueel nodig zou zijn. Bij mij gaat hij helemaal uit om 20.00 uur en ik lees nu 5.00 uur mijn berichtjes... Anders zou ik door mijn werktijden totaal geen nachtrust hebben. En een app verdiend ook niet direct een antwoord...vind ik 😉 
09 jan 22 door lid: Yoo69
Ben het inderdaad met Yoo eens. Ook noem je dat vandaag je eerste werkdag is. Dat betekent dat dat niet gisterenavond al was. Lekker op stil zetten dus. Weet niet of je een iPhone hebt maar daarop kun je een aantal SOS contacten markeren die je altijd kunnen bereiken voor noodgevallen. Moet vast ook kunnen op Android. 
09 jan 22 door lid: roweenz
Hmm, ergens hebben jullie wel gelijk. Ik ga het gelijk bespreken, of hij voortaan dan belt, alleen als het niet kan wachten tot de volgende dag, kan ik mijn WhatsApp op stil zetten. Fijne dag lieverds. 🤗 🥰 Ik ga (een beetje gammel nog) nu beginnen! Mét koffie erbij. 😂 
10 jan 22 door lid: Dappere-Dodo
Evengoed werk ze 😘 
10 jan 22 door lid: keto_danny
😳 krijg je die tijd wel betaald?  
10 jan 22 door lid: Suzepluus
Wat voor werk doe jij dat je baas het nodig vindt om jou op zo'n tijdstip te appen? Ik vind dat namelijk echt alleen gerechtvaardigd in noodgevallen.  
10 jan 22 door lid: Tantepanda
jaaaa, dat hadden we niet afgesproken....🤭. Werkse en sterkte vandaag💋 
10 jan 22 door lid: claudet57
Ik ben gisteravond ook geappt en dat zag ik dus vanmorgen maar deze tijd (buiten je werktijd) is onbetaald. Tegenwoordig moet je "aanstaan" 24/7 bijna.... Voorheen sloten wij om 22.00 en wilde ze dus dat je voor calamiteiten tot dan bereikbaar was... maar had toen wel all-inn salaris en nu andere baan en onbetaald. Ook niet bespreekbaar! En denk bij Inge ook ? 
10 jan 22 door lid: Yoo69
Hebben jullie trouwens geen werktelefoon? Zou wel moeten als ik dit zo lees  
10 jan 22 door lid: roweenz
Zal je nog sterker vertellen... ik heb 4 applicaties op mijn telefoon voor mijn werk... Waar ik alles mee kan / moet doen. Zelfs ook voor foto's van artikelen waar iets mee is te sturen naar het hoofdkantoor... werk telefoon heeft alleen de filiaalmanager... Maar voor de klant lijkt het dus ook net of we privé bezig zijn maar is het gewoon werk. En filiaalmanager belt je ook onder werk tijd op je mobiel makkelijk als een toestel bellen... Maar ook dit is het nieuwe werken.  
10 jan 22 door lid: Yoo69
Ik ben buiten werk uren ook niet aanspreekbaar. En om minder stress te hebben door mijn werk, ben ik uit de werk app gegaan. Dus alleen de belangrijke mededelingen krijg ik nog te horen. Maar hoef er niet op te reageren. 
10 jan 22 door lid: keto_danny
Ik hoor dat het Duitsland verboden is je personeel buiten werktijd om te bellen/appen. Of gaat verboden worden. Er zijn landen waar dat al zo is, lijkt me een goed plan 👍. Ik vind sowieso dat mensen tussen 22.00 en 9.00 niet hoeven te appen. Ligt een beetje aan de leeftijd, wij zijn “hoogbejaarde” 🤪 en hoeven niet vroeg op, dus laat ons nog ff lekker. Maar soms krijgen we echt om half 1 of om half 7 al appjes. En nee, ik wil mijn geluid niet uit hoeven zetten omdat ik ook kinderen heb voor wie ik wél altijd bereikbaar wil zijn .  
10 jan 22 door lid: annemiek rembil
Jaren geleden werkte ik voor zo'n tante die vond dat ze me 's avonds om 10 uur kon bellen! Ik heb toen een antwoordapparaat genomen. En nam de telefoon niet op want de durfde geen bericht achter te laten. Dit soort leidinggevenden zitten op de verkeerde positie omdat ze hun werk dit kunnen plannen. En schuiven hun probleem door om op deze belachelijke tijden te bellen. Ik was zo blij dat ik later een baan had waar mijn privé tijd werd gerespecteerd. De banenmarkt is goed in NL, misschien tijd om iets anders te zoeken? 
10 jan 22 door lid: MadCat61
Bij mij gaat het geluid uit in de 'rusttijden', ik doe dat zelf voor mijn eigen bescherming. De mensen voor wie ik wél bereikbaar wil blijven (oa kinderen) staan in Favorieten en komen er altijd tussendoor qua melding app of telefoon. Gelukkig respecteren zij ook m'n rust en zullen ze er alleen gebruik van maken als het echt niet anders kan 
10 jan 22 door lid: Tijmpje
Andere baan, zeker niet. Concurrent is idem ditto. Heb een leuke baan, groei mogelijkheden en werk er dit jaar 28 jaar en wat ik al eerder aan gaf mijn telefoon gaat uit om 20 00 en 0430 aan! Koppel mijn telefoon op mijn werk pc. Dus dat!  
10 jan 22 door lid: Yoo69
Volgens mij was dat andere baan zoeken, voor Inge bedoeld Yoo?! 
10 jan 22 door lid: keto_danny
🙈 no problem 😊 
10 jan 22 door lid: Yoo69
Claudet! 😂 Nee, hadden we niet afgesproken, zal t nie meer doen... 😂 
10 jan 22 door lid: Dappere-Dodo
Ik heb het besproken om te bellen ipv appen als er dingen zijn. Dan kan de app in ieder geval op stil voor alle andere nachtbrakers. 😂 (familie, vrienden, gezin) Meeste dertigers liggen inderdaad niet om acht uur ‘s avonds al op bed, maar in mijn geval is dat soms gewoon even anders. Ik doe veel functies binnen en om het bedrijf, ook soms “als het even niet anders kan” buiten de “echte” werktijd. En omdat ik wist om acht uur dat ik misschien nog een keer bericht kreeg, ben ik alvast gaan doen wat ik kon doen op dat moment. Duurde maar een kwartiertje, of ik dan gelijk door pak, of dat ik in de ochtend een kwartier langer bezig ben.. Om het even. 🤗 Dat het voor het werk opgelost was, maar ik vervolgens door iemand anders nog bericht werd had ik niet op geanticipeerd. 🙈 Wat betreft ander werk zoeken, dat zal helaas over een paar jaar wel moeten, als de baas zijn pensioenleeftijd bereikt en niemand zijn functie kan overnemen. Maar hij is als familie, en ik weet dat ik zeer gewaardeerd wordt.  
10 jan 22 door lid: Dappere-Dodo
Annemiek, dat “verbod” in Duitsland klinkt als een geweldig plan. 😂😂 Maar wat nu als er spoedreparaties aan de gascompressoren moeten worden uitgevoerd, en niemand is bereikbaar omdat het buiten werktijd is? Vliegt half Duitsland de lucht in. 🤭🤯😂  
10 jan 22 door lid: Dappere-Dodo

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dappere-Dodo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.