smootylaatmaar's Logboek, 25 jun 21

echt he, zo irritant.
vorige week bloedgeprikt ivm die aanhoudende paniekaanvallen die waarschijnlijk in werkelijkheid een te snel werkende schildklier was. Bloeduitslagen waren goed. Voor zowel de schildklier als de vitamine D3. En eerlijk gezegd, ik voelde me op het moment van prikken ook goed, dus dat strookt voor mijn gevoel dan ook met elkaar. Ik voelde me goed, en bloed was goed. Dus toen ik mij zo afschuwelijk voelde, was mijn bloed ( schildklier) waarschijnlijk niet goed. Prima. Geen probleem.
En vanmiddag, uit het niets, BAM, hartkloppingen, opgejaagd, darmen draaien overuren, ik voel mijn eten haast verteren koud, kan mijn ogen haast niet meer openhouden, motoriek word onnauwkeurig.
En dan wordt ik eerst boos, dan bang, en vervolgens denk ik, hoe dan. Kan mijn schildklier echt zo van het 1 op het andere moment omslaan??? Ik wìl dat het mijn schildklier is, dat houdt mijn angst enigsinds in de hand. Wat nou echt ideaal zou zijn??? Dat ik mijn schildklier waarden net zo makkelijk kan checken als dat met je bloedsuikerspiegel of ijzer gehalte kan.
Nu hoop ik mezelf het weekend door te hijsen, en maandag maar weer de huisarts bellen.

Bekijk Dieet Kalender, 25 juni 2021:
885 kcal Vet: 48,08g | Eiwit: 57,81g | Kolhy: 50,18g.   Ontbijt: AH Kaneelpoeder, AH Elstar Appel, AH Ongebrande Notenmix, De Zaanse Hoeve Magere Yoghurt. Lunch: Cherrytomaten, Bertolli Pesto Verde, AH Beenham , AH Ijsbergsla. Diner: Braadworst, Uien, AH Gekookte Rode Bieten. meer...
132 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

22 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik heb er geen verstand van ,maar gaat dat niet langzaam? Dat het zich opbouwt? En dus helemaal niet in 1 x laat zien? Zou het niet kunnen dat het door iets anders komt , de zenuwen van je zusje die moet bevallen, het pakketje dat onderweg is enz🤷🏽‍♀️. Het feit dat je er niet bij kunt zijn, ik merk inmiddels dat je wel een lekkere stoere meid bent, maar ook gevoelig. Dus, lekker proberen te ontspannen zoveel je kunt, en maandag weer naar de dokter. Knuffel 💞😘 
25 jun 21 door lid: annemiek rembil
Op zich maak ik me niet druk om de bevalling, het komt er vanzelf een keer uit🤣🤣👶. En ik had er sowieso niet bijgeweest. Niet mijn ding🤢. Ik heb eigenlijk ook geen verstand van die schildklier klier....ik heb mijn zusje geappt aangezien haar partner ook schildklier patiënt is. Bij hem is het ding zelfs geheel verwijderd. Het is vooral een stukje geruststelling. Als het mijn schildklier kan zijn, kan ik ophouden met nadenken over doom scenario's. En die doemscenario's zorgen dat het steeds weer escaleert.  
25 jun 21 door lid: smootylaatmaar
Knuffel teruggggg🥰 
25 jun 21 door lid: smootylaatmaar
Het heeft ook 1 " voordeel" dat opgejaagde gevoel. Het scheelt 1,5 kg in een dag.... Maar als ik morgen weer gewoon eet, en dat gejaagde is over....zit dat er ook weer aan. Dus echt een stofwisseling/darmen ding. 
25 jun 21 door lid: smootylaatmaar
Er niet bij kunt zijn als “ in de buurt mop” . Niet met de blik erop ofzo 🧐. Maar zo te horen is het dan echt je schildklier. Nou, daar weet ik dus niks van 😳🙄🤷🏽‍♀️. Nogmaals een knuffel 💞 
25 jun 21 door lid: annemiek rembil
En deze x houden hè 🙄 
25 jun 21 door lid: annemiek rembil
Andersom zou ze er met de verrekijker voor gaan liggen trouwens 🤣🤣. Ach, als ze belt dat ze wil dat ik kom, weet ik toch wel dat ik ga. Als het qua prikkies en quarantaine zou kunnen. Ik heb een oxazepam genomen, druk zo de kat van de bank en nestel mij neer. Dom spelletjes spelen op de telefoon, afleiding, en hopelijk is het dan weg....ik weet het ook niet. Die dikkerd uit Engeland heeft nog niet gereageerd. Ligt ook een tukkie te doen denk ik, ze is weer zo misselijk als wat, en de kleine meid heeft ontstoken amandelen. Dus flink slaap tekort daar.😒 
25 jun 21 door lid: smootylaatmaar
Knuffel voor jou smooty ❤️❤️❤️ 
25 jun 21 door lid: Dappere-Dodo
Ik leg jullie knuffels naast me op de bank🥰🥰. Dat ligt fijner. 
25 jun 21 door lid: smootylaatmaar
Doe dat moppie 😘 
25 jun 21 door lid: Dappere-Dodo
Okee ik heb geen verstand van schildklier dingen. Maar wél van angstaanvallen, en die zijn kut. Dus alle liefde naar jou. 
25 jun 21 door lid: TheFutureIsNow
💋💜 
26 jun 21 door lid: claudet57
schildklier is een ingewikkeld ding.. je kan alle klachten hebben en toch een ontregelde schildklier.. Er zijn ook veel artsen die eigenlijk niet zoveel van de schildklier weten. vraag even naar de precieze uitslagen van je tsh en ft4 😌 stress kan trouwens ook hele gekke dingen met je doen hoor.. 😘 rustig aan doen zegt je lichaam in elk geval! 
26 jun 21 door lid: E.lena90
joo haha ik bedoel alle klachten hebben, goede bloedwaarden en toch een ontregelde schildklier.. t is nog vroeg haha 
26 jun 21 door lid: E.lena90
Het heet niet voor niets een klier🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️. En samen met mijn arts, diëtist en therapeut vogelen we steeds meer uit. Ooit snap ik mezelf helemaal 💪💪😁. 
26 jun 21 door lid: smootylaatmaar
Ach, ik ben bijna 63 en …….je snapt me vast wel 🤷🏽‍♀️🤣😂 
26 jun 21 door lid: annemiek rembil
😁🥰 
26 jun 21 door lid: smootylaatmaar
Geen flauw idee dus ik kan je niet helpen maar sterkte gewenst en hopelijk doet het pammetje snel z'n werk 
27 jun 21 door lid: PeetjePuk

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


smootylaatmaar's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.