Hawkey4077's Logboek, 17 aug 20

Iedereen bedankt voor de bemoedigende woorden op het ontsporen van het gewicht dit weekend. Inderdaad was het om de dag vasten geen goed idee, het veroorzaakte alleen maar vreetbuien als reactie op een hongerklop. Dus dat is een erg kort experiment geworden. Ben nu overgestapt op OMAD in combinatie met Keto. Met Keto heb ik tot op heden de beste resultaten geboekt, dus daar heb ik wel vertrouwen in. OMAD wil ik een tijdje proberen om de negatieve spiraal te doorbreken en weer wat motivatie op te bouwen om voor die laatste 20 (inmiddels dus 25) kilo te gaan. Nogmaals iedereen bedankt voor de support, het gaat goed komen :-)

Bekijk Dieet Kalender, 17 augustus 2020:
1100 kcal Vet: 16,14g | Eiwit: 30,33g | Kolhy: 117,17g.   Ontbijt: Sinaasappelsap. Diner: Stokbrood, Gerookte Zalm, Vleeswaren, Salade met Diverse Soorten Sla. Snacks/Andere: Port, Chardonnay. meer...

31 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Begin je nu met keto en omad tegelijk? Of deed je al keto? 
17 aug 20 door lid: keto_danny
Volhouden. OMAD werkte bij mij ook niet. Twee maaltijden is beter vol te houden.  
17 aug 20 door lid: wendycarty
Tuurlijk komt t goed! 👍 Wendy, iedereen doet het anders hè. Verder heeft hij al best wat ervaring 😉 
17 aug 20 door lid: annemiek rembil
@Ynnad1975, Keto do ik eigenlijk al een vrij lange tijd, soms iets serieuzer dan anders, maar het is wel een beetje de rode draad in mijn verschillende dieeten. Dus nu ga ik OMAD in KETO stijl doen, zeg maar. 
18 aug 20 door lid: Hawkey4077
Ja zet hem op hoor dat kan je best! Werkte keto goed omdat je van jezelf merkt dat als je aan koolhydraten begint je niet kunt stoppen? Of omdat je niet verzadigd raakt? 
18 aug 20 door lid: AviaMar
Knap hoor! Ik doe tmad, omad lijkt mij te moeilijk om aan mijn calorieën te komen. Maar qua honger, zou ik het ook makkelijk kunnen. 
18 aug 20 door lid: keto_danny
@AviaMar, Keto werkte voor mij voornamelijk goed omdat koolhydraten ervoor zorgden dat ik moeilijk kon stoppen met eten; vooral bij friet, rijst, pasta, etc.  
18 aug 20 door lid: Hawkey4077
Ja dat dacht ik al. Voor veel mensen is de keuze maken voor gezonde (langzame) multi complex koolhydraten erg lastig. Jouw rijtje is een beroemd rijtje van snelle kh die je niet vullen en daardoor de neiging van overeten nog groter maakt. Als je ooit kh zou willen eten en keto niet als levensstijl wil aanhouden dan zou je altijd nog kunnen onderzoeken welke kh wel handig zijn en vullend zijn. Maar zet hem op. Ik zet je in isolement ;-) je kan het!!  
18 aug 20 door lid: AviaMar
Wel grappig die Engelse benamingen. 😄😄 
18 aug 20 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.