Dappere-Dodo's Logboek, 04 apr 20

Paniek. 😖 Ik heb Zooooo’n enorme keelpijn. Echt om gek van te worden. 😭 Ik hoest niet, maar het voelt aan alsof ik wel flink heb gehoest. Strepfen 2x en paracetamol heeft nog niks geholpen. En sinds 16.00 uur misselijk.. Ik hoop écht dat van harte dat het komt omdat ik donderdag even zonder jas had gelopen. Dat ik over een paar daagjes gewoon weer de oude ben. Gisteren ook opgestaan en naar bed gegaan met een stijve nek. 😖 Ik was bij familie toen die keelpijn en misselijkheid net op kwam zetten, en mijn ouders kwamen daar net langs. Die mogen het écht niet krijgen, die overleven het niet. Wist ik nu maar waar ik vorige maand ziek van was. Dan had ik nu misschien iets beter geweten wat me te wachten staat.. Wat een ellende.
92,9 kg Tot nu toe verloren: 0 kg.    Nog te gaan: 12,9 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.
gewichtsbehoud

30 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Beterschap inge ! Zorg goed voor jezelf 
05 apr 20 door lid: oma angie
heftig oma Angie!!! iedereen sterkte die het nodig heeft❤ 
05 apr 20 door lid: SnelleEll72
Sterkte voor jou oma Angie 😉 
05 apr 20 door lid: annemiek rembil
Heftig. Heel veel sterkte!💋 
06 apr 20 door lid: claudet57
Hoi Inge! Hoe is het vandaag?  
06 apr 20 door lid: AviaMar
@oma.angie: Ik vind het heel erg goed dat je de waarschuwing geeft. Het zijn erg zware tijden. Heel erg veel sterkte. Ik vind verder dat iedereen het serieus moet nemen. Ik woon in Groningen en ondanks dat hier relatief weinig besmettingen zijn, ben ik toch uiterst voorzichtig.  
06 apr 20 door lid: Arjoena
Hee Aviamar. Afgelopen nacht was niet echt lekker. Voelde me koortsig, veel hoesten en niezen. Nu is dat veel minder. Alleen doodmoe. Alle letters op de ipad staan inmiddels scheef. 😂 Dat is gek genoeg altijd als ik ziek ben.. Overdag weinig last, mede daarom werk ik eigenlijk altijd weer te snel of te lang door, s’avonds en s’nachts veel last. 🤔 Wat dat betreft is deze periode waarin het niet mogelijk is te werken goed leermoment om toch de rust te pakken en uit te zieken.. Toch was mijn slaap patroon vannacht niet echt afwijkend. (Gebeurd niet vaak) Alleen wel erg snel wisselend. (Normaal voor mij maar niet normaal😅) 
06 apr 20 door lid: Dappere-Dodo
Als je alleen in de avond en nacht last hebt Inge, zal t hopelijk gewoon een griepje zijn. Natuurlijk wel in de gaten houden. 🌺 
06 apr 20 door lid: annemiek rembil
Fijn iig dat je je overdag wat beter voelt dan.. sterkte vandaag. Hoop vanavond dat het ook wegblijft dan  
06 apr 20 door lid: AviaMar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dappere-Dodo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.