Soufyan Whatsheppie 18-02-2018's Logboek, 26 feb 20

Vandaag wederom veel afgevallen: -2,5 kg in een dag. Nu weeg ik 151,4 kg.

Gisteren en vandaag was ik vooral veel thuis aan de slag wat afvallen nog lastiger maakt voor mij. De verleidingen liggen continue op de loer.

Qua drinken heb ik me goed gedragen conform het dieet, geen verleidingen gehad. Qua eten heb ik me ook voor 90% van de tijd goed gedragen.

De eerste paar dagen is het nog zo min mogelijk eten om te acclimatiseren. Een reset van mijn lichaam.

De 2 valkuilen die ik had waren: een stuk Turks brood zonder beleg en de andere valkuil waar ik wel veel spijt van had was een klein cheesecake toetje dat bijna over de datum was. Het was gelukkig maar een heel klein toetje. Het was niet eens een lekker toetje, maar ik vond het zonde om het weg te gooien.

Voor de rest me goed aan het dieet gehouden en in de avond nog een stuk gelopen en een lange afstand gefietst. Mijn fiets stond nog in de parkeerstalling in de stad. Ik moest mijn fiets ophalen en vervolgens nog een brood afgeven voor onze vaste hulp in de huishouding (zij had 6 a 7 weken geleden haar schouder gebroken en kan nu nog helemaal niks). Iedereen was nog aan het Carnavallen en ze had geen brood meer in huis.

Ik zag deze kans schoon om meer in beweging te komen en op de fiets het brood te brengen. Ze woont wel letterlijk aan de andere kant van Breda dus dat was wel even een uitdaging en een flinke tocht.

Gisteren vooral nog veel af gewassen. Het einde komt in zicht beetje bij beetje.

Vanaf maandag 2 maart 2020 weer het zwemmen en de sauna op gaan pakken.
151,4 kg Tot nu toe verloren: 27,6 kg.    Nog te gaan: 76,4 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.
Gewichtsafname van 17,5 kg per week

21 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
goed bezig toch! Brabantse🎊 ben in Breda geboren 😊 
28 feb 20 door lid: dame0165
Goed bezig hoor, je bent op het goede pad...respect👍👍 
28 feb 20 door lid: hennyvuyk
doe je besr, je red het wel! ik ben ook 20 kg in 4 maanden afgevallen. Het is strijden en voor je doel gaan en wanneer je uiteindelijk je doel hebt behaald dan is dat het allerfijnste gevoel in de hele wereld. It's worth it! Shock them with result souf! 
28 feb 20 door lid: hananeeee1
En ik weet niet of het je lukt , maar misschien de vast en de was niet zo laten oplopen. Iedere dag de vast na t eten, en de was gewoon als je een trommel vol hebt. Was vouwen onder het tv kijken. Scheelt allemaal stress voor je. Succes 👍 
28 feb 20 door lid: annemiek rembil
Vast = vaat  
28 feb 20 door lid: annemiek rembil
Doorgaan hoe je beginnen bent en het 'verkeerde' eten niet meer kopen. Lukte mij ook niet in het begin, maar je groeit er in als je gemotiveerd bent. Maar moet het er per se snel af? Dan komt het mis ook weer snel aan?  
28 feb 20 door lid: Heisenberg201

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Soufyan Whatsheppie 18-02-2018's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.