Hawkey4077's Logboek, 10 jun 19

Het Disney avontuur zit er weer op. Enorm leuke dagen gehad met de twee dames. Erg vermoeiend, maar kon ze net bijhouden. Zou me twee jaar geleden en 65 kg zwaarder niet gelukt zijn. Wat gewicht betreft hebben het (beetje) loslaten van het dieet en de extra gelopen kilometers elkaar redelijk in evenwicht gehouden. Gewicht was voor vrijdag al een beetje opgelopen en de drie dagen Disney hebben daar slechts een halve kilo aan toegevoegd. Mijn mentale grens was dat na dit weekend onder de 90 wilde blijven en dat is met een marge van precies een kilo gelukt. En nu weer het hoofd resetten, nieuw plan van aanpak maken en op naar de 80 kg mijlpaal, met tussendoelen op 87,5 85,0 en 82,5 kg.

Bekijk Dieet Kalender, 10 juni 2019:
2230 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 40 minuten, Rusten - 15 uren en 20 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

39 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Knap hoor! 
10 jun 19 door lid: Lifestyle95
Leuk joh! Goed gedaan. 
10 jun 19 door lid: annemiek rembil
Top! 
10 jun 19 door lid: CorineJN
Wat ben je al veel verloren! Wel fijn dat je op een leuke manier veel km's hebt gemaakt, en dat je je dieet wat los hebt kunnen laten. Succes met je volgende (tussen)doel. Dat werkt goed hè? Stimulerend.  
10 jun 19 door lid: Moppie_Redhat
Zooo leuk disneyland. 😍 Enne hoeveel km heb je gemaakt? 
10 jun 19 door lid: adff
Ja Disney was een leuke ervaring. Denk niet dat ik een echte rollercoaster junkie zal worden, maar was zeker leuk om meegemaakt te hebben. Maar wat is het daar krankzinnig druk zeg. Ik had voor de eerste dag van die fastpasses besteld. Behalve dat het duur is en we het eigenlijk alle drie een beetje decadent vonden dat je door extra te betalen een groot deel van de wachtrij kunt overslaan, was ik er achteraf ook wel blij mee. Ik zou gek geworden zijn als ik iedere keer 5 kwartier in een rij sta voor een rit van 3 minuten. Maar het blijft een beetje vreemd voelen.  
10 jun 19 door lid: Hawkey4077
Eerste dag (zaterdag) zo'n 17 km gemaakt, tweede dag wat rustiger gedaan, ongeveer 9 km. Vandaag weer thuis en bijna niets gelopen. Komt morgen wel weer verandering in, dan komt de logeerhond weer en die heeft er echt geen boodschap aan dat ik spierpijn heb ;-) 
10 jun 19 door lid: Hawkey4077
Topper! Zet em op weer! 
10 jun 19 door lid: wobbelt

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.