Hawkey4077's Logboek, 08 dec 18

Het gaat de goede kant op. Nadat gisteren de weegschaal het weer naar behoren deed viel het een beetje tegen dat ik toch nog boven mijn startgewicht van deze week zat. Dus er maar weer eens een strenge dag met zeer lage KH en kCal tegenaan gegooid en dat resulteerde vanochtend in een score van -0,6 kg en daarmee is precies het weekdoel behaald. Tenminste als ik het vandaag vast weet te houden of nog wat kan uitbouwen. De 95,0 mijlpaal begint nu wel heel erg te lonken ;-)

Bekijk Dieet Kalender, 08 december 2018:
818 kcal Vet: 37,29g | Eiwit: 56,66g | Kolhy: 56,54g.   Ontbijt: AH Fruitmix met Druiven, Omelet of Roerei, Gekookt Ei. Lunch: Haring. Diner: McDonald's Crispy Shrimps. Snacks/Andere: Heineken 0,0%. meer...
2427 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur, Rusten - 15 uren, Slapen - 8 uren. meer...

26 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Mooi, hoor. 
08 dec 18 door lid: Tijmpje
Super ! 
08 dec 18 door lid: annemiek rembil
Vind het dapper dat jij je zo vaak weegt. 
08 dec 18 door lid: RianneKassie
@RianneKassie, het heeft wat mij betreft niets met dapperheid te maken, ik heb het gewoon nodig om voor mezelf het idee te houden dat ik "in control" ben. Zolang ik door meting weet dat ik de goede kant, of eventueel de verkeerde kant, op ga, dan heb ik ook de verantwoordelijkheid om het behaalde resultaat vast te houden of om de opgelopen schade te herstellen. Zonder de dagelijkse wegingen zou ik waarschijnlijk heel snel mijn motivatie verliezen. 
09 dec 18 door lid: Hawkey4077
Ah okay. Bij mij zou de moed in mijn schoenen zakken als de weegschaal plus aangeeft terwijl ik niets spannends gedaan heb! Geen verandering kan ik wel aan, maar echt aankomen pfff moet er nog niet aan denken. 
09 dec 18 door lid: RianneKassie
Mét wat kennis én je eigen lichaam in de reacties kennen, zijn het geen verrassingen meer. En kan je het dagelijks wegen dus ook in je voordeel gebruiken. 
09 dec 18 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.