Hawkey4077's Logboek, 30 nov 18

Oeps, vandaag betaal ik de prijs van mijn baldadigheid gisteravond.
Gisteren voor "party crasher" gespeeld. Had plannen om naar een bioscoop/filhuis te gaan waar ik een doorlopend abonnement heb. Omdat ik verwachte dat het druk zou kunnen zijn voor die film (lost highway van David Lynch) was ik al vrij vroeg aanwezig. Bleek dat er in de foyer een soort van receptie werd gehouden voorafgaand aan een award uitreiking bijeenkomst van iets dat waarschijnlijk een fotowedstrijd was. Het gedeelte van de foyer waar de receptie werd gehouden was wel min of meer afgezet, maar er werd niet echt op gecontroleerd. Heb het even staan aankijken en puur voor de lol heb ik van één van de sta-tafels een programma flyer opgepakt en heb me gewoon tussen de genodigden gemengd. Had toevallig een zwart overhenmd aan en dan zie je er al snel artisitiek uit ;-) De tijd totdat de film begon volgemaakt met een beetje rondlopen, af een toe een drankje van de rondlopende bediening aannemen, kreeg bijna spijt dat ik geen alcohol meer drink, lekker broodje garnalen en broodje zalm gegeten, kopje expresso aan de bar halen, af en toe een bitterballetje en een saté-tje eten dat langsgebracht werd. Zelfs hier en daar een praatje gemaakt en toen was het tijd voor de film :-) Was zomaar een beetje in een baldadige bui, puur voor de grap. Helaas kon mijn weegschaal vanochtend de humor er minder van inzien en sloeg me met een halve kilo erbij om mijn oren. Als ik het vooraf geweten had, had ik niet gegeten voordat ik naar de bioscoop ging ;-)

Bekijk Dieet Kalender, 30 november 2018:
719 kcal Vet: 31,87g | Eiwit: 45,44g | Kolhy: 57,57g.   Ontbijt: Gekookt Ei, Omelet of Roerei. Lunch: AH Parmaham, Salade met Diverse Soorten Sla (Inclusief Tomaten en/of Wortelen). Snacks/Andere: Heineken 0,0%, Gepaneerde Garnalen. meer...
2457 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur, Rusten - 15 uren, Slapen - 8 uren. meer...

26 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Maar zo te horen heb je wel een leuke avond gehad? Ook erg belangrijk! 
30 nov 18 door lid: lisaraaphorst
Ja, was inderdaad een leuke avond. De actie mbt de receptie is iets dat eigenlijk mijlenver buiten mijn comfortzone lugt, maar mss juist daarom zo grappig. De film had ik 20 jaar terug al eens gezien, was toen geen touw aan vadt te knopen, en dat was nu nog steeds zo. 
30 nov 18 door lid: Hawkey4077
Geweldig!🤩😂 Zou het niet durven in m’n eentje🙈 
30 nov 18 door lid: MiirjamO
Geweldige actie!! Klinkt alsof je je goed vermaakt hebt. Waarschijnlijk ook een hoop vocht, dus morgen zal het wel weer meevallen. 
30 nov 18 door lid: Yvyvie
helaas...karma is a bitch...😈 maar wel fantastisch verhaal. 😂😂 nu weer braaf zijn hoor 😉 
30 nov 18 door lid: mo.mo3
Haha, da's wel een mooi verhaal.. .En met dat bjikomen zal het wel meevallen. Waarschijnlijk hou je nu gewoon veel vocht vast, omdat in al dat eten een hoop smaakversterkers en zout zit. Over twee dagen ben je het vast weer kwijt! 
30 nov 18 door lid: Pauley007
Geweldig 😂 
30 nov 18 door lid: thialdaagnes
Zalig!! Zo’n avondjes zijn een schommelende weegschaal wel waard. 😊 
30 nov 18 door lid: mafkan
Boontje....enz..... 😚 
30 nov 18 door lid: annemiek rembil
😂😂😂😂👍🏻👍🏻👍🏻 Haha, moest erg lachen om je geweldige actie en verhaal. Je hebt jezelf een een leuke anekdote bezorgd, mss is dat je extra gewichtje wel waard? Bovendien wss wel snel weer eraf, hoop ik iig voor je.  
30 nov 18 door lid: Tijmpje
Hilarisch dit verhaal!! I love it!! En een geweldige anekdote idd 😂 en het extra gewicht is er binnenkort weer af! 
30 nov 18 door lid: letsdoitnow2018
HELD! 
01 dec 18 door lid: Cathvaltaf
Haha, topper!  
01 dec 18 door lid: NB56
Super verhaal lach me rot hier,dat heb je goed gedaan en wat geef je dan om die paar onsjes bij die gaan er wel weer af. 
01 dec 18 door lid: coco 05
Haha, klinkt in elk geval alsof het de paar grammetjes waard is. Heb je er zo weer af! 
01 dec 18 door lid: deverlichting

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.