Mystery1971's Logboek, 18 sep 18

Het meest frustrerend van een verstopte neus is dat slapen ook niet lukt. Ik weet het, het is onzin maar heb gewoon het gevoel geen adem te krijgen. En dan maak ik mezelf gek. Afgelopen nacht ook amper geslapen. hopelijk van acht meer, maar ben er bang voor. raar mens ben ik eigenlijk.

Bekijk Dieet Kalender, 18 september 2018:
1148 kcal Vet: 40,75g | Eiwit: 61,52g | Kolhy: 127,37g.   Ontbijt: Banaan, Quaker Cruesli 4 Noten, Melkan Magere Milde Kwark, Leidingwater. Lunch: Mager Rundergehakt, Hoogvliet Bami-Nasi Groentemix, Bloemkoolrijst, Banaan Drink. Diner: Mager Rundergehakt, Gesneden Uien, Jong Belegen Geraspte Kaas 48+, Aardappelpuree a La Minute, Gehakte Spinazie, Spinazie a La Crème, Conimex Ketjap Manis. Snacks/Andere: AH Filet Americain Extra Mager, Van Zoelen Rijstwafel met Zeezout, Slimpie Limonadesiroop Framboos, Perfekt 20 Kruiden Oplosthee, Perfekt Extra Puur Chocolade. meer...

17 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 32
Reacties 
Dont worry! Je neus gaat vanzelf weer open, je bent niet gek! Hier nog zo’n gek trouwens, de heftigste en raarste dromen snachts waardoor ik dan vervolgens helemaal in de war en van slag wakker wordt, soms zelfs in een andere kamer of met m’n telefoon in m’n hand. Jij bent niet gek!😬😂😉 
18 sep 18 door lid: MiirjamO
heel herkenbaar.  
18 sep 18 door lid: Mystery1971
Probeer je kussen wat hoger te leggen. 
18 sep 18 door lid: annemiek rembil
Probleem is dat ik al veel te onrustig ben, en krijg mezelf niet rustig. Wat ik ook probeer. Zoals ik al zei, ik maak mezelf gek. Onnodig weet ik, maar gebeurt wel.  
18 sep 18 door lid: Mystery1971
Xylometazoline neusspray helpt goed!  
18 sep 18 door lid: Sara Stone
een doorgesneden rauwe ui naast je bed leggen. stinkt, maar helpt wel om je luchtwegen vrijer te maken. als je dan ook nog je voetzolen insmeert met dampo en sokken aantrekt voel je je stukken beter!  
18 sep 18 door lid: Danielle@75
Je bent een echt mystery :p 
19 sep 18 door lid: Arjoena
Nachtrust is met de pijn in mijn lijf altijd al moeilijk. Dus een verstopte neus erbij, kan ik niet gebruiken. Ik gebruik dus Cinuforce neusspray van Dr. Vogel voor dit soort gevallen. 1x sprayen en m'n neus is na een paar minuten weer open en kan ik iig weer ademhalen. Gekozen omdat ik door allergieën best vaak 'dicht' zit.  
19 sep 18 door lid: Tijmpje
@tijmpje welke neusspray van dr. Vogel gebruik jij precies. Gewoon de neusspray +menthol 
19 sep 18 door lid: Mystery1971
Ikzelf gebruik de rhinohorn. Dit is medisch aanbevolen. Met water en een beetje zout spoel je al je holtes. Het fijne hieraan is dat het snot letterlijk je neus uit loopt. 
19 sep 18 door lid: SamLaureen
Dat wil ik hebben. Eindelijk weer lucht.  
19 sep 18 door lid: Mystery1971
Te koop bij de apotheek. Je gebruikt lauw water met een beetje keukenzout. Je kan het zo vaak gebruiken als je wilt.  
19 sep 18 door lid: SamLaureen
Het allerbeste tegen een verstopte neus is neusspray Xylometazoline! Werkt als een tierelier! Ik kan ook erg slecht tegen een verstopte neus ;)  
19 sep 18 door lid: jacqui1973
Is inderdaad lastig momenteel ook ziek , heb er ook last van neem wel een paar dagen neusspray . Slaap al zo slecht als ik ziek ben. Beterschap 
19 sep 18 door lid: Dana@
Rhinohorn is superhandig!! 
19 sep 18 door lid: jurist65
Ja ik slaap nu al 2 dagen maar 4 uur per nacht. Moet niet te lang gaan duren. 
19 sep 18 door lid: Mystery1971
De neusspray van Dr. Vogel heet Cinuforce. Volgens mij heb je een gewone en een met menthol. Is net wat je prettig vind. Ik kies altijd liever voor natuurlijke middelen ipv chemisch, en het doet het net zo goed (maar dan zonder nadelige bijwerkingen).  
19 sep 18 door lid: Tijmpje
Ik heb de neusspray van dr. Vogel gehaald. Hopelijk vannacht een betere nacht. Iedereen alvast super bedankt voor alle tips en steun. Doet me goed. Voel me alleen daardoor al beter. 
19 sep 18 door lid: Mystery1971
Ik smeer dan altijd een heel klein beetje luuf op mijn neusbrug. (echt maar heel weinig want het mag echt niet in je ogen komen) Dat geeft mij heel veel lucht  
19 sep 18 door lid: Zonnetje inhuis
Hopen dat de tips gaan werken en je vannacht een beetje kan slapen 
19 sep 18 door lid: 010Natalie010

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Mystery1971's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.