Hawkey4077's Logboek, 01 jul 18

Het is weer zondag, tijd om de balans op te maken, letterlijk en figuurlijk. Gelukkig is het weekdoel gehaald, dus ik kan de strenge begeleidster zonder al te veel vrees onder ogen komen ;-)
Vorige week zondag is mijn nieuwe weegmaand al begonnen, met het daarbij behorende nieuwe maanddoel (110,0 kg). Vandaag begint de nieuwe kalendermaand en dat nodigt eigenlijk ook uit tot het stellen van een extra doel. Het lijkt me niet handig om mijn kCal inname nog verder naar beneden te brengen, dus dat houdt ik deze maand nog maar even op hetzelfde niveau van gemiddeld 850 kCal, met een absolute dagliniet van 1000 kCal. Het extra doel deze maand zal in het teken staan van het opvoeren van het aantal verbrande kCal. Met een BMR van ca. 2720 kCal en een gemiddelde inname van 850 kCal, komt mijn gemiddelde deficit op -1870 kCal. Het extra doel deze maand wordt om door extra inspanning dit dagelijkse deficit op minimaal -2000 te brengen.

Bekijk Dieet Kalender, 01 juli 2018:
1161 kcal Vet: 46,99g | Eiwit: 46,38g | Kolhy: 136,79g.   Ontbijt: LU Cracotte Volkoren, Gekookt Ei. Lunch: McDonald's Side Salad, McDonald's Crispy Shrimps, Tomatensoep (Bereid met Water), La Place Kaasstengel. Diner: KFC Sweet Potato Fries, McDonald's Crispy Shrimps. Snacks/Andere: McDonald's Crispy Shrimps. meer...
2721 kcal Activiteit: Rusten - 16 uren, Slapen - 8 uren. meer...

6 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Doe het asjeblieft niet! Neem je tijd om af te vallen, hou je een blijvend resultaat van! Je geduld wordt beloond. 
01 jul 18 door lid: xxxxdorienn
Ik vraag me af hoe actief je kunt worden op maar 850 kcal per dag om eerlijk te zijn. Ik zou dan mss wat meer eten, juist om actief te kunnen bewegen. Maar meer bewegen is altijd goed natuurlijk, succes 🍀🍀 
01 jul 18 door lid: Magheteenonsjeminderzijn
Lekker extreem! 🙃 
01 jul 18 door lid: Faat68
We wegen rond hetzelfde gewicht en ik eet doordeweeks rond de 1500 kcal en in het weekend rond de 2500 kcal, waardoor ik zelfs een lekkere cheatmeal kan nemen en mijn stofwisseling weer ff een boost krijgt. Ik val gemiddeld per week 0,8 kg af. Is dat niet iets voor jou? Zou iig beter voor je lichaam zijn.. en maakt het makkelijker om weer op te bouwen en op gewicht te blijven als je straks je streefgewicht hebt behaald. Ik sport er dan alleen wel 3x per week bij en wandel veel iedere dag. Weet niet of je sport? 
01 jul 18 door lid: kimmmerd
Ik zat ook zo laag in m’n kcal en voelde me top.. nogmaals, artsen prijzen dit juist als je echt overgewicht hebt. 
01 jul 18 door lid: lgreinerart
De vraag is alleen hoe lang hou je dit vol en krijg je wel voldoende voedingsstoffen binnen. Probeer meer te sporten/bewegen dan mag je ook meer eten 
01 jul 18 door lid: jong1432
Ja voor de lange termijn is het niet ideaal. Heb t zelf 2maand gedaan. Niet iedereen kan sporten he! Weet niet hoe dat voor hawkey zit.  
01 jul 18 door lid: lgreinerart
Het is inderdaad een experiment. En zoals met ieder experiment moet je goed in de gaten houden of het nog wel volgens plan verloopt. Het is ook zeker niet iets waar ik een definitieve levensstijl van ga maken. Mocht ik negatieve effecten merken, dan passen we het plan aan. 
01 jul 18 door lid: Hawkey4077
Hawkey, wil graag m’n ervaring delen daar mee en het is niet nodig om onder de 1200kcal per dag te zitten. Ik heb een kalme leefstijl, beweeg dus niet super veel. Wel elke dag een uurtje fietsen en 30 min lopen en wat kracht training. Verder ben ik heel lui :) Maar ik val nog even hard af als toen ik op 600kcal zat en ik eet nu 1250kcal per dag. Ben wel 25 dus m’n vertering gaat nog redelijk. Misschien kun jij jezelf dat super strenge besparen want het was achteraf gezien niet nodig bij mij.  
01 jul 18 door lid: lgreinerart
het probleem Hawkey is eigenlijk dat langdurig tekort aan vitaminen vaak niet direct herkenbare klachten geeft. tenzij je weet waar je op moet letten. tekort aan vit d kan bijv somberheid veroorzaken... en vermoeidheid! (en ik weet mijn somberheid aan de vermoeidheid, terwijl beide symptomen waren van vit d tekort) Een dag of 2 in de week zo weinig kan geen kwaad maar maanden achtereen is wel een ander verhaal. wat ik me dus afvraag, wat doe je om, met zo weinig kcal, tóch al je benodigde vitaminen binnen te krijgen? 
01 jul 18 door lid: TMBoonstra
Ja, dat van die vitaminen is inderdaad een puntje waar ik ook over heb lopen denken. Vit D denk ik wel te kunnen oplossen doordat ik op dit moment (te) veel vrije tijd heb en vaker dan voorheen buiten ben, zeker met dit weer moet dat probleem op te lossen zijn. Daarnaast wil ik mijn voeding vooral uit vlees, vis, groente en fruit laten bestaan. Als laatste maatregel overweeg ik om tijdelijk multivitamines te nemen, al ben ik geen warme voorstander van voedingssupplementen. Maar het is zeker een belangrijk punt om over na ge denken. 
02 jul 18 door lid: Hawkey4077
Hoe kom je erachter dat je Vit. tekort hebt? Bloedafname ? 
02 jul 18 door lid: annemiek rembil
Ja eigenlijk is dat de enige manier. Ik was steeds zó moe.. dus ha zei ga maar prikken dan. Ik merk ook echt verschil tussen zonnige dagen en donkere dagen... 
02 jul 18 door lid: TMBoonstra

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.