Hawkey4077's Logboek, 13 jun 18

Tja, dat krijg je ervan als je uit de bocht vliegt. Dat glaasje wijn bij de mooie zeebaars was geen goed idee want het blijft nooit bij één glas. Dus vandaag maar weer een spartaanse dag inlassen om morgen weer terug op het laagste punt te zijn. Een gekookt ei als ontbijt, kopje soep als lunch en stukjs tonijn met zeewiersalade als diner, alles bij elkaar minder dan 400 kCal's.

Bekijk Dieet Kalender, 13 juni 2018:
512 kcal Vet: 23,87g | Eiwit: 45,06g | Kolhy: 28,33g.   Lunch: Zoute Haring, Tomatensoep. Snacks/Andere: LU Cracotte. meer...
2787 kcal Activiteit: Rusten - 16 uren, Slapen - 8 uren. meer...

4 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 24
Reacties 
daar kan je toch niet op leven.. slecht voor je lijf. dat zijn mijn tussendoortjes.. 
13 jun 18 door lid: bianca114,7
Maak me meer zorgen over t feit als ie straks op gewicht is.. dan val je zo terug als je weer normaal gaat eten, aangezien z'n lichaam nu gewend is aan zo weinig kcal per dag. 
13 jun 18 door lid: kimmmerd
Alsjeblieft, ik schrik echt van zulke opmerkingen! Dit is zo vreselijk slecht voor je lijf!!! Pak gewoon je normale voeding op na zo'n dag. Dit heeft geen enkele zin. Ga 200 tot 300 kcal max onder je onderhoud zitten en zorg dat je wat hoger in je eiwitten zit als in je koolhydraten na een cheat. 1.5 gr eiwitten per kg lichaamsgewicht. En ga je eens verdiepen in voeding en stop met deze onzin. Wees lief voor jezelf en voor je lijf! 
13 jun 18 door lid: Gewoon_Sammie
Je heb gisteren dus wat meer wijn dan normaal gedronken. Ik zie dat je ongeveer 1000 calorieen per dag eet. En door het beetje extra wijn ben je 0.6 kg aangekomen? Zelfs met de wijn zou je vast niet boven de 2000 calorieen komen. Ik zou als ik jou was gewoon naar een dietiste gaan. Ik ben zelf in 9 maanden 20 kilo kwijt geraakt, terwijl ik gewoon 1700-2100 calorieen per dag eet. Vanwaar de haast bij jouw? Zo laag in calorieen zitten heeft geen zin. Als je een terugval krijgt ( en dat gaat gebeuren ) dan kom je 3 keer zo hard weer aan. Doordat je zo weinig eet , haalt je lichaam de energie uit andere bronnen, zoals je spieren etc. Ik zou raad vragen bij een huisarts. Succes!! 
13 jun 18 door lid: RICOVER
Dit is uithongeren he, zinloos. 
13 jun 18 door lid: RuudLaaz
Misschien handig als je ook afspraken gaat maken over gezond afvallen en eten i.p.v. crashen.  
13 jun 18 door lid: Zonnetje inhuis
OMG 1000 kcal per dag🙈🙈🙈🙈 Inderdaad zoek alsjeblieft hulp. Je hebt geen flauw idee waar je mee bezig bent.... Uithongeren heeft echt geen zin. En zoals gezegd, met een terugval kom je 3x zo hard aan.. 
13 jun 18 door lid: Gewoon_Sammie
Dat is niet verstandig. Het enige wat je daarmee presteert is je verbranding op een lager pitje zetten. Eet liever een normaal aantal calorieën en ga een half uur / 1 uur flink sporten. 
13 jun 18 door lid: TamTaTam
Als je zo weinig eet, vlieg je vanzelf uit de bocht ja. Voor een man van jouw gewicht is 2000 kcal al aan de lage kant. Lekker gezond gaan eten dus. Liefst elke 3 uur in elk geval. Magere yoghurt, volkoren producten, groente en fruit. De standaard tiis zeg maar. Pak dan lekker de fiets of de benenwagen en sport af en toe en je ziet er binnen no time geweldig uit! Stop met dieten, vind een gezonde levensstijl. Thats all. En een koekje af en toe kan écht wel! 
13 jun 18 door lid: xoxoangel
Het was toch maar een mini flesje wijn?? Of had je er nog een paar verstopt ergens?! 🙂 
13 jun 18 door lid: Faat68
Voor 1 x kan dat best hoor. Iemand die ziek is en een dag niet eet gaat daar ook niet dood van toch ?! 
13 jun 18 door lid: annemiek rembil
Is het een vorm van straf voor je maag? Lijkt me niet handig, hoor, want je maag is niet schuldig. Beter een gezonde maar beperkte hoeveelheid eten vandaag. 
13 jun 18 door lid: MargreethT
Oeps, ik heb bljkbaar met mijn posting van vandaag een hoop volgers en andere lezers onbedoeld bang gemaakt. Deze spartaanse dag is alleen bedoeld om de uitschieter van gisteren te neutraliseren. Ik weet heel goed dat dit niet de aanbevolen methode is, maar voor mij werkt het. Ook merk ik wel dat je verbranding afneemt als je minder kCal eet, maar als mijn lichaam dat spelletje wil spelen dan win ik het toch. Een lichaam kan de verbranding niet naar 0 brengen en ik mijn cal inname (bijna) wel. Een mens kan in principe, mits er wel vocht en glucose genomen wordt, 35 tot 40 dagen zonder voedsel voordat er blijvende schade optreedt. Dit is natuurlijk puur theoretisch want die kant ga ik helemaal niet op, maar het illustreert dat een dag spartaans eten geen ramp hoeft te zijn. Mijn daggemiddelde ligt deze maand rond de 900 kcal en dat is inderdaad laag voor iemand die theoretisch een adh heeft van 2700 kcal. Maar ik weet zeker dat als ik dagelijks 2000 kcal of meer zou eten ik als een idioot ga aankomen. Ik ga proberen om de rest van deze maand dagelijks tussen de 750 en 1000 kcal in te nemen. Daarna zal ik misschien weer geleidelijk teruggaan naar mijn schema van 1200 kcal/dag. 
13 jun 18 door lid: Hawkey4077
@MargreethT, als het al een straf is dan is die voor tussen de oren en niet voor mijn maag, die kan er inderdaad niets aan doen en moet ook maar accepteren wat er voorbij komt. Het is eigenlijk meer een zelfcorrectie dan een straf, dat laatste is meer specialiteit van de strenge begeleidster ;-) 
13 jun 18 door lid: Hawkey4077
@Faat68, het was inderdaad maar een mini flesje wijn. Helaas hadden ze in mijn favoriete bar nog een hele grote voorraad :-( 
13 jun 18 door lid: Hawkey4077
Wat mensen zichzelf af en toe aandoen... :) 
13 jun 18 door lid: Nebulas
Waarom zo alles of niets?? 
13 jun 18 door lid: jong1432
@jong1432, Tja dat alles of niets, hollen of stilstaan, zit wel een beetje in mijn karakter ingebakken. Soms is het een voordeel, vaak een nadeel. 
13 jun 18 door lid: Hawkey4077
SP81 je mag max 500 kcal onder je onderhoud gaan zitten eventueel, maar ben het met je eens super slecht voor je lijf dit, zo word het echt Jojoën. Niet goed 
13 jun 18 door lid: nikki stefanie
tja wil je nu in korte tijd veel afvallen en erna nog sneller alles en nov beetje meer aankomen dan werkt dit voor jou alleen tijdelijk. verandering duurt lang en zit hem in balans. dat is verre van dit. richt je op wat je vol kan houden op lange termijn 
13 jun 18 door lid: susanne.mail77

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.