26 feb 23 door lid: SandraLoekman
|
Is je smaak weer een beetje terug?
26 feb 23 door lid: Dorien_B
|
Ja, zo goed als. Valt af en toe nog wat weg maar als ik neus ff goed snuit proef ik het meeste. Gelukkig!
26 feb 23 door lid: SabineS85
|
Gelukkig, zou anders toch zonde van zo’n pizza zijn😅
26 feb 23 door lid: Dorien_B
|
Dan had ik die niet gegeten 😆 Kipdijfilet met heel veel groente uit de wok heb ik die avond gehad toen ik echt niets proefde. Ook lekker maar een stuk gezonder dan pizza.
26 feb 23 door lid: SabineS85
|
😄 zou idd zonde van de pizza zijn. Fijn dat je weer alles proeft!
26 feb 23 door lid: DoctorSnuggles
|
|
Pizza, zo lekker en ZO lang geleden, maar eens kijken of ik de bodem van de week kan maken en de keto variant eten lijkt het net echt☺️
27 feb 23 door lid: HélèneNoordhoek
|
Dat ‘zonde van de pizza’ doet me denken aan een tip in een (heel oud) boek: “als u de baby baadt, denk erom dat het water niet te heet moet zijn. U zou uw handen kunnen branden.”
27 feb 23 door lid: Laurierdrop
|
Ken jij de bodem van protein sparing wrapbodem van Maria Emmerich, Helene? Die maakte ik altijd toen ik keto at en zin aan pizza had. Geschikt als wrap maar dus, ietsjes dikker, ook als pizzabodem. Hoe maak jij jouw bodem?
27 feb 23 door lid: SabineS85
|
Dat meen je niet, Laurierdrop?! 🤣🤣🤣 Krijg je wel een mooie roze/rode baby van, te heet water 😱
27 feb 23 door lid: SabineS85
|
Oh nee die ken ik niet, kan ik dat opzoeken of wil je hem delen? Ik zat te denken om de bloemkool bodem te maken maar had nog niet gezocht
27 feb 23 door lid: HélèneNoordhoek
|
Als je ff Googlet op protein sparing tortilla’s Maria emmerich kom je er wel.
Er staat cream of tartar in de ingrediëntenlijst, dat heb ik nooit gebruikt. Tevens gebruikte ik gewoon erythritol ipv allulosepoeder. Het is lekker er nog wat knoflookpoeder en oregano door te doen. Dit pas toevoegen als de eiwitten stijf zijn.
Je krijgt geen hele stevige bodem hoor, ook niet heel knapperig. Maar ik vond het lekker, het is keto en ook nog een caloriearm. Heb ook 1 keer het fatheaddeeg gemaakt maar dan heb je al zo veel calorieën te pakken zonder dat er überhaupt een topping op zit!
27 feb 23 door lid: SabineS85
|
27 feb 23 door lid: HélèneNoordhoek
|