Champignon, prei, geitenkaas quiche met spinazie bodem
|
1421 kcal
|
Vet: 54,64g | Eiwit: 62,93g | Kolhy: 106,33g.
Ontbijt: Frambozen, AH Basic Muesli, Optimel Magere Kwark Appel-Kaneel, Koffie (Espresso), Mandarijn, AH Magere Franse Kwark. Lunch: Gekookt Ei, Jumbo Frambozen , Balsamico, Chavroux Geitenkaas, AH Zwarte Bonen, John's Farm Biologische Rode Bieten, AH Jonge Bladsla Met Veldsla. Diner: Maggi Tomatensoep met Italiaanse Kruiden, AH Amandelschaafsel, AH Rucola, Koopmans Hartig Taartdeeg, AH Kastanjechampignons, Gekookt Ei, Chavroux Geitenkaas, AH Cottage Cheese, AH Prei. Snacks/Andere: Jumbo Noten Melange, Witte Tafelwijn. meer...
|
|
Reacties
23 okt 20 door lid: Britta-1982
|
24 okt 20 door lid: eilishvh
|
Ziet er lekker uit. Voor mijzelf zou ik ipv geitenkaas andere kaas gebruiken want ik heb een allergie voor alles wat van een geit komt
25 okt 20 door lid: i.ringelberg
|
25 okt 20 door lid: annemiek rembil
|
CHAMPIGNON / GEITENKAAS QUICHE
6 a 7 plakjes groent/ spinazie bladerdeeg van koopmans
5 eieren
200 gr huttenkase
1/2 theelepel chilivlokken,
300 g champignons, in dunne plakjes gesneden
80 g geitenkaas, grof gesneden
50 g rucola
Een handje rucola om te garneren
1 theelepel Zout en
1/2 theelepel peper gemalen of gemalen chili vlokken
1 theelepel gedroogde tijm
1 prei in ringen gesneden
2 eetlepel amandel schaafsel
Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen.
Amandel schaafsel in koekenpan roosteren.
Eieren, huttenkase goed mengen en met zout, peper, tijm en chilivlokken op smaak brengen. Prei in kleine dingen snijden en door het ei / huttenkase mengsel roeren.
Deeg met het bakpapier in de quichevorm leggen. Met het overhangende deeg de rand versterken.Champignons, deel van de rucola en geitenkaas over de deegbodem verdelen en met het ei-mengsel overgieten. Dan amandelschaafsel erop leggen.
Quiche onderin de oven in ca. 45 min. goudbruin bakken. Na het bakken de overgebleven rucola erover verdelen.
25 okt 20 door lid: K4rin!
|
Champignons, deel van de rucola en geitenkaas over de deegbodem verdelen en met het ei-mengsel overgieten. Dan amandelschaafsel erop leggen.
Quiche onderin de oven in ca. 45 min. goudbruin bakken. Na het bakken de overgebleven rucola erover verdelen.
25 okt 20 door lid: K4rin!
|
25 okt 20 door lid: TMBoonstra
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
K4rin!'s Gewicht Geschiedenis
|