marrrrissa's Logboek, 15 jan 19

even iets van me afschrijven. ik maak mezelf helemaal gek als ik even wat schommel in gewicht. mijn toiletbezoeken gaan deze week erg moeizaam en ik moet onthouden dat dat zorgt voor schommelingen. gisteren had ik t wel en toen viel ik inderdaad weer wat af, vandaag niet en dus weer op 74 kg. ik moet aan t einde van de week gaan kijken waar ik dan op zit, omdat de kans groot is dat ik dan wel wat meer kwijt ben ten opzichte van vorige week. per dag bekijken schiet nu even niet op. wel weeg ik gewoon elke dag, zodat ik weet hoe t dagelijks ervoor staat. maar voer ik mijn schommelingen even niet meer in om een duidelijk beeld te hebben aan t eind van een week. er zijn vast meer mensen die t zo doen

Bekijk Dieet Kalender, 15 januari 2019:
1370 kcal Vet: 52,32g | Eiwit: 67,62g | Kolhy: 147,61g.   Ontbijt: Melkan Magere Kwark Aardbei-Framboos. Lunch: Dekamarkt Goudse Kaas 30+ Jong, Jan Meergranen Pannenkoek . Diner: Bauer Milde Room Yoghurt, Conimex Kroepoek Naturel, AH Basic Ananasstukjes, Kipfilet, Knorr Kip Madras, Lassie Toverrijst. Snacks/Andere: Appelflap. meer...

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik hoef ook altijd maar 2x per week naar het toilet..(behalve de week van kerst haha). elke dag wegen heeft voor mij dan ook echt geen zin (wil ik ook niet) maar het is wel goed om te weten dat het hem daar in zit.  
15 jan 19 door lid: maas.
klopt! meestal schommelt het tussen de 2kg. Ik weeg altijd op een vast moment net nadat ik opgestaan ben. onthou dat de weegschaal maar een cijfer geeft, het totaalplaatje is veel belangrijker  
15 jan 19 door lid: Debbie.H
Ik weeg ook dagelijks, maar voer zeker niet dagelijks mijn gewicht hier op, vind ik niet nodig. Je bent goed bezig, no worries! 
15 jan 19 door lid: snoezeloes79
Dagelijks houd ik bij wat mijn gewicht is, en noteer het alleen als het lager is dan mijn laatste invoer op FS (krijg je zo’n lekker positief gevoel van). Pas als ik na een week na mijn laatste invoer hoger blijk te zitten, noteer ik dat hogere gewicht. En dan moet er wat extra aan gewerkt worden. 
15 jan 19 door lid: MargreethT
Ik heb ook moeilijke stoelgang. Ik weeg iedere dag, maar voor normaal gesproken iedere week in. Heb nu ff pauze. 
15 jan 19 door lid: annemiek rembil
blijft lastig die schommelingen. merk dat ik ook steeds vaker in de stressmodus schiet nu ik langer (6mnd) bezig ben met afvallen. ik probeer wat minder vaak te wegen aangezien ik weet wat ik eet en doe aan beweging, weet ik ook dat het gewicht uiteindelijk zal zakken. aan die gedachte probeer ik dan aan vast te houden.  
15 jan 19 door lid: boomertjuh_9898
Voor=voer 
15 jan 19 door lid: annemiek rembil
Ik weeg ook dagelijks. Heb naast stoelgang, óók problemen met o.a. mijn nieren en ik moet dus dagelijks mijn vochtretentie in de gaten houden. De schommelingen raak ik niet van verward, ik weet exact waar het vandaan komt. Maar als dat jou wél verward, kan je mss beter 1x per week wegen. 
15 jan 19 door lid: Tijmpje
Een keer per week wegen is ook prima als jij je daar prettig bij voelt. Werkt het voor jou om s morgens een glas water op de nuchtere maag te drinken? En genoeg vezels uit groente, lijnzaad zemelen ofzo?  
15 jan 19 door lid: VickyValtAf
Ik heb ook een heel moeilijk stoelgang..vanaf me kinder jaren. Ik ga eigenlijk maar 2 x in de week, maar nu stimuleer ik het met veel vezels..en af en toe een stoelgang tablet als ik een week niet ben geweest. Maar wat ik eigenlijk wil zeggen maak je niet druk het komt goed!! 
15 jan 19 door lid: cookicrunch
Ik weeg ook elke dag maar schrijf alleen op als ik afgevallen ben. De dagen dat ik wat meer weeg heeft vaak met vochtvasthouden of stoelgang te maken. Je hebt een fantastisch resultaat behaald, het gaat nu om een goede balans te vinden. veel sterkte hiermee!  
15 jan 19 door lid: nienkejoanne
Ik weeg iedere dag. Ik voer het ook iedere dag in... Zelfs als ik er een dag niet aan toe kom om het in te voeren doe ik het achteraf. Voor mij helpt dat om gefocussed te blijven. En ja, schommelen hoort erbij voor mij. Als het maar langzaam naar beneden gaat.  
15 jan 19 door lid: Zonnetje inhuis
ik weeg me iedere dag en voor dat in bij mijn Fitbit app. op FS voer ik het alleen op vrijdag in. 
15 jan 19 door lid: Arjoena
Bedankt voor de reacties! Ik heb al heel wat bereikt, ik zit op een gezond gewicht en ga alleen mijn afvallen noteren. Zo gaat het in mijn hoofd ook een stukje beter!  
15 jan 19 door lid: marrrrissa

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


marrrrissa's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.