Voedingemiddelen database en calorieteller  

Sol&Mar

Aceitunas Verdes Rellenas de Anchoa

Deze aanbieding is verwijderd omdat het product of voedingsmiddel niet langer beschikbaar of verouderd is. Bekijk voor een actueel alternatief een van de hieronder gelinkte gerelateerde voedingsmiddelen.
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
644 kj
8%
154 kcal
Vet
16,00g
23%
Verzadigd Vet
3,000g
15%
Koolhydraten
0,00g
0%
Suiker
0,00g
0%
Eiwitten
1,30g
3%
Zout
0,01g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 20 aug 19 08:00
8%
van ADH*
(154 cal)
8% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (97%)
 
Eiwitten (3%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
154
Vet
16g
Kolhy
0g
Eiwit
1,3g
100 g bevat 154 calorieën.
Calorieën Verdeling: 97% vet, 0% kolhy, 3% eiwit.

Meer producten van Sol&Mar:

Empanada De Atún
Flan Caramelo
Empanada De Carne
Boquerones en Aceite
Crema Catalana
  Bekijk Meer

Andere soorten Vis:

Tilapia (Vis)
Gebakken of Geroosterde Vis
Vis
Gebakken of Geroosterde Zalm
Mahi Mahi
Gegrilde Vis
  Bekijk Meer Vis Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Fish Tales Kabeljauwlever
AH Excellent Zeevis Salade
Queens Pangalicious Pikant Gekruid
Italiamo Mixed Seafood
Vis Marine Sardines in Olijfolie
AH Zalm


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.