Voedingemiddelen database en calorieteller  

Plus

Visfilet Mosterd Dille

Deze aanbieding is verwijderd omdat het product of voedingsmiddel niet langer beschikbaar of verouderd is. Bekijk voor een actueel alternatief een van de hieronder gelinkte gerelateerde voedingsmiddelen.
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
929 kj
11%
222 kcal
Vet
17,60g
25%
Verzadigd Vet
2,100g
11%
Koolhydraten
2,10g
1%
Suiker
0,90g
1%
Vezels
0,2g
Eiwitten
13,60g
27%
Zout
3,12g
52%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 13 sep 14 06:14
11%
van ADH*
(222 cal)
11% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (3%)
 
Vet (72%)
 
Eiwitten (25%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
222
Vet
17,6g
Kolhy
2,1g
Eiwit
13,6g
100 g bevat 222 calorieën.
Calorieën Verdeling: 72% vet, 4% kolhy, 25% eiwit.

Meer producten van Plus:

Watermeloen Ijsjes
Muesli Naturel
Chiazaad
Vanille Kersen Cake
Carpaccio
  Bekijk Meer

Andere soorten Vis:

Mahi Mahi
Gebakken of Geroosterde Vis
Tilapia (Vis)
Vis
Gebakken of Geroosterde Zalm
Gegrilde Vis
  Bekijk Meer Vis Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

John West Sardines Tomatensaus
Italiamo Mixed Seafood
Plus Pangasiusfilet Tomaat & Tijm
Vis Marine Pangasiusfilet Tuinkruiden
Hello Fresh Heekfilet
Vis Marine Sardines in Olijfolie


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.