Voedingemiddelen database en calorieteller  

Italiamo

Sugo Alla Toscana

Deze aanbieding is verwijderd omdat het product of voedingsmiddel niet langer beschikbaar of verouderd is. Bekijk voor een actueel alternatief een van de hieronder gelinkte gerelateerde voedingsmiddelen.
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
410 kj
5%
98 kcal
Vet
6,20g
9%
Verzadigd Vet
1,800g
9%
Koolhydraten
6,30g
2%
Suiker
5,80g
6%
Eiwitten
3,90g
8%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 03 aug 16 04:35
5%
van ADH*
(98 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (26%)
 
Vet (58%)
 
Eiwitten (16%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
98
Vet
6,2g
Kolhy
6,3g
Eiwit
3,9g
100 g bevat 98 calorieën.
Calorieën Verdeling: 58% vet, 26% kolhy, 16% eiwit.

Meer producten van Italiamo:

Fior Di Neve
Panzerotti All'amarena
Salame Piccantino
Tomaat & Mozzarella Cascione
Salsiccia Fennel
  Bekijk Meer

Andere soorten Pastasaus:

Spaghetti / Marinara Pastasaus
Spaghettisaus met Groenten (Zelfgemaakt)
Zelfgemaakte Spaghettisaus met Vlees en Groenten
  Bekijk Meer Pastasaus Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

PICNIC Basilico Pastasaus
Henri Pastasaus Tomaat Mascarpone
Bertolli Pecorino
Plus Passata Basilicum
Gwoon Rode Pesto
AH Pappardelle Ragu


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.