Voedingemiddelen database en calorieteller  

Gwoon

Zalmsalade

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1749 kj
21%
418 kcal
Vet
41,00g
59%
Verzadigd Vet
3,800g
19%
Koolhydraten
3,70g
1%
Suiker
2,60g
3%
Eiwitten
8,50g
17%
Zout
1,20g
20%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 10 nov 23 03:17
21%
van ADH*
(418 cal)
21% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (4%)
 
Vet (88%)
 
Eiwitten (8%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
418
Vet
41g
Kolhy
3,7g
Eiwit
8,5g
100 g bevat 418 calorieën.
Calorieën Verdeling: 88% vet, 4% kolhy, 8% eiwit.

Verwante Smeersels van Gwoon:

Hazelnootpasta
Pure Chocopasta

Meer producten van Gwoon:

Frietsaus Halfvol
Walnoten Ongebrand & Ongezouten
Worstenbroodje
Kaassoufflé
Groentesoep met Soepballetjes
  Bekijk alle Gwoon Producten

Andere soorten Smeersels:

Smeerkaas
Margarine
Boter
  Bekijk Meer Smeersels Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Jumbo Tapenade met Truffel
AH Roomkaas Truffel
Prozis Hazelnut White Chocolate Butter
Neni Baba Ganoush
PICNIC Smeerkaas 20+
Dekamarkt Pestospread


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.