Voedingemiddelen database en calorieteller  

Gwoon

Walnoten Ongebrand & Ongezouten

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
2820 kj
34%
674 kcal
Vet
64,30g
92%
Verzadigd Vet
6,100g
31%
Koolhydraten
5,40g
2%
Suiker
2,90g
3%
Vezels
4,6g
Eiwitten
15,90g
32%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 29 mei 19 02:43
34%
van ADH*
(674 cal)
34% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (3%)
 
Vet (87%)
 
Eiwitten (10%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
674
Vet
64,3g
Kolhy
5,4g
Eiwit
15,9g
100 g bevat 674 calorieën.
Calorieën Verdeling: 87% vet, 3% kolhy, 10% eiwit.

Verwante Walnoten van Gwoon:

Notenmix

Meer producten van Gwoon:

Ciabattina
Wortelen Extra Fijn
Mini Penne Volkoren
Farfalle
Aardappel Partjes
  Bekijk alle Gwoon Producten

Andere soorten Walnoten:

Walnoten
Engels Walnoten
  Bekijk Meer Walnoten Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Nakd Coffee & Walnut
De Notenshop Walnoten
Notenboer Noten Melange Ongezouten
Jumbo Gepelde Walnoten Ongezouten
AH Walnoot, Kokos en Blauwe Bes
AH Rambol Hele Noot


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2021 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.