Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
2 x 1 portie (20 g)
per portie
RI*
Energie
577 kj
7%
138 kcal
Vet
13,00g
19%
Verzadigd Vet
1,200g
6%
Koolhydraten
1,40g
1%
Suiker
0,60g
1%
Vezels
1,4g
Eiwitten
3,00g
6%
Zout
0,00g
0%
Kalium
108mg
5%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 30 jan 24 04:19
7%
van ADH*
(138 cal)
7% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (4%)
 
Vet (87%)
 
Eiwitten (9%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

Aldi Walnoten Aldi Walnoten

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
138
Vet
13g
Kolhy
1,4g
Eiwit
3g
2 x 1 portie (20 g) bevat 138 calorieën.
Calorieën Verdeling: 87% vet, 4% kolhy, 9% eiwit.

Meer producten van Aldi:

Angus Burger
Grillvink
Knoflook Olijven
Kipschnitzel Paprika
Baguettes Meergranen
  Bekijk alle Aldi Producten

Andere soorten Bonen:

Groene Snijbonen
Witte Bonen in Tomatensaus
Sperziebonen
Zwarte Bonen
Rode Kidneybonen (uit Blik)
  Bekijk Meer Bonen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Boon Bruine Bonen in Stoof
El Tequito Chilli Con Pollo
AH Edamame Bonen
Boon Zwarte Bonen in Teriyakisaus
Bonduelle Adzuki Bonen
HAK Mexicanez Taco’S


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.