Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
10 portie(s)
Voorbereidingstijd:
30 min
Bereidingstijd:
45 min
Maaltijd type:
Desserts
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: luvinlife09

Pumpkin Cheesecake

A smooth and delicious cheesecake for those special occasions.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Let cream cheese and eggs come to room temperature.
  2. Heat oven to 350 °F (175 °C). Lightly coat a 9-inch spring form pan with cooking spray.
  3. Beat cream cheese in a large bowl with an electric mixer on medium speed until smooth.
  4. Add canned pumpkin, sweetener, cinnamon, ginger, vanilla extract and salt and beat until well blended. Add eggs one at a time, beating on a low speed just until each egg is incorporated.
  5. Pour batter into prepared pan. Bake until center of cheesecake barely moves when pan is touched, about 45 minutes.
  6. Turn off oven, open oven door, and cool cheesecake in open oven for 30 minutes.
  7. Remove cheesecake from oven. Run a knife around outside edge. Cool at room temperature. Cover and chill at least 8 hours.
  8. Note: serve with whipped topping if desired.
175 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 

Beoordelingen 
This sounds really good.I need to try it!
user vote
19 mrt 13 door lid: yankgal46
I used 16oz fat free cream cheese and 8oz of regular just to cut out some of the fat. I tasted the batter before adding the eggs and thought it needed to be sweeter so I added a dropper full of liquid stevia. Let it set in the fridge and ate it for dessert the follwoing evening with a dollop of cool whip. It was delicious!
user vote
04 nov 12 door lid: Mokakiss
Made enough for two cheesecakes*
user vote
06 sep 12 door lid: smrowmrow
cheesecakes. ( I didn't have a small enough spring pan so I just used a pie tin). The directions were really helpful. I also highly recommend the letting it set in the fridge for 8 hours step. It really makes the difference so it sets up and the texture is like real cheesecake.
user vote
06 sep 12 door lid: smrowmrow
I don't own a spring form pan. Is there another type of pan I can use?
user vote
28 aug 12 door lid: angiekae68

     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Desserts

Nieuwste Recepten

door lid: sachagoerke
Dit gezonde recept is perfect voor je ontbijt of tussendoortje.
door lid: Toedeloesje
Dit smakelijke en snel te bereiden brood is ideaal voor snacks.
door lid: xanau
Lekker, makkelijk te maken en caloriearm tussendoortje.
door lid: Toedeloesje
Zacht, lekker en een caloriearm tussendoortje.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 277 calorieën in een portie Pumpkin Cheesecake.
Calorieën Verdeling: 81% vet, 8% kolhy, 11% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1157 kj
14%
276 kcal
Vet
25,42g
36%
Verzadigd Vet
15,417g
77%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
7,269g
Meervoudig Onverzadigd Vet
1,07g
Koolhydraten
5,92g
2%
Suiker
2,02g
2%
Vezels
2g
Eiwitten
7,76g
16%
Zout
0,63g
11%
Cholesterol
138mg
Kalium
194mg
10%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
14%
van ADH*
(276 cal)
14% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (8%)
 
Vet (81%)
 
Eiwitten (11%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.